Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,663
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

takomistik' Alıntı:
abi beni birtek sen anladın... beni anlamadınızya arkadaşlar ben ona yanıyom. :'(

Yaw bende uzun süre lada kullandım konforsuzdur dardır vs ama keçidir keçi ;)

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Niva bu kadar eleştiriyi haketmiyor Mustafa bey bence.
İlk nivama 10 sene bindim onunla çok maceralarım oldu.Modeli eski olduğundan sattım ama, 3-5 ay dayanabildim yokluğuna.
Sene başında 2006 model yenisini aldım hemde aynı renk. :smiley:
Problem mi ? Var tabi.
Niva problemsiz olmaz, ama olsun.Onun verdiği tadı çoğu zaman lüks arabalar veremiyor.
Herşeye rağmen seviyorum bu arabayı...

takomistik' Alıntı:
abi beni birtek sen anladın... beni anlamadınızya arkadaşlar ben ona yanıyom. :'(
Vallah ben anladım ,ama yanlış anladım ;D ;D ;D ;D (o duyguları bende defender 110'dayaşıyorum.)

Off_Road' Alıntı:
Küçük bir mola...

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

ya acaba ben batarsam yolda kalırsam beni çekecek br araç traktör felan bulabilirmiyiz oralarda ertuğrul abi ??? ::smiley:

ata036' Alıntı:
ya acaba ben batarsam yolda kalırsam beni çekecek br araç traktör felan bulabilirmiyiz oralarda ertuğrul abi ??? ::smiley:
Biliyorsun normalde Defender'i Defender çeker... ama sen gel bi hele .. Traktör dahil her tür ve markadan çekicimiz mevcuttur.. ;D

Off_Road' Alıntı:
Biliyorsun normalde Defender'i Defender çeker... ama sen gel bi hele .. Traktör dahil her tür ve markadan çekicimiz mevcuttur.. ;D

;D ;D nasip kısmet

Off_Road' Alıntı:

çekici konusunda ertugrul abinin favorisi toyotadaır mesela :smiley:

omergin' Alıntı:
çekici konusunda ertugrul abinin favorisi toyotadaır mesela :smiley:
Ömer sende hemen bozma bizi .. bak ben Toyota-Niva olayına giriyormuyum hiç ... :D

çekici bilo ordayken toyotalar bizi çekemez :D :D biz sizi çekebiliriz ama

valla abilerim niva kopnusunda ertuğrul abimler sivas ta acemi bir piloyun nivayla az çok neler yapabileceğini görmüşlerdii....

yani bizim keçilere haksızlık etmeyin ne olur...
saygılarımlaa....

murat067' Alıntı:
valla abilerim niva kopnusunda ertuğrul abimler sivas ta acemi bir piloyun nivayla az çok neler yapabileceğini görmüşlerdii....

yani bizim keçilere haksızlık etmeyin ne olur...
saygılarımlaa....
yok beya niva ilk aşkımız biraz da arkasından dedikodu etme hakkımız olsun

kokteknik' Alıntı:
yok beya niva ilk aşkımız biraz da arkasından dedikodu etme hakkımız olsun
nivalar kimsenin bişe dediği yok landların emmoğlusu sayılır onlar demi bilo :D ama toyotalar bilmem çok sataşıyorlar bize allahtam hayırlısı :D :D ???

Off_Road' Alıntı:
Ömer sende hemen bozma bizi .. bak ben Toyota-Niva olayına giriyormuyum hiç ... :D
olaya ben gireyim toyotanın handikapıda lada tarafından çekilmektir.

sekooo89' Alıntı:
bülent abi sen defenderi neden satıyorsun bu gün ilanı gördüm sahibinden.com da
zj nin sesini duyan satıyo arabasını ;D ;D ;D

ahmetti' Alıntı:
zj nin sesini duyan satıyo arabasını ;D ;D ;D
haklısın abi çok yakıt yaktıgından ocagımı batıracak bu araç deyip, dayanamayıp satıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri