Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,835
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

.com' Alıntı:
Hocam Ankarada olsan işin kolaydı beğenirdin netten bir resim yollardın hemen büktürürdük bizim ustaya gerçi bu aralar bende aynı dertten muzdaribim bir sepet de ben yaptırmayı planlıyorum ama benimkisi biraz farklı olacak daha teknolocik bir şey düşünüyorum sepete ilaveten ;)
müdürüm senin düşündüğün teknolojik sepetten benim arabaya uyanıda varsa beraber yaptıralım ok. çünkü bende yakışan bişey olsun diyorum
herhangi bir demiri basitçe büktürüp yakışmıyan bir görüntü zj ye yapılmaz ;D zj nin bir namı var ;D ;D selamlar

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

ahmetti' Alıntı:
teşekkürler bülent ama ordaki resimler zj resmi değilkiiii ??? ??? ???
Biz defendercilarin ozel ilgi alani ve eski ZJ kullanici olmasi gibi ozel durumlar haric ..sizin ZJ lerin aksesuarlariyla ilgili pek deneyimimiz yok takdir edersin ... Bulent beyin verdigi bu link benzer konularda Antalyada oldukca unlu olan kendiside off road konusunda cok deneyimli Ahmet ustanin actigi forum ... orda hem bu sorularinizin yanitlarini hem yapilmis bircok markanin orneklerini gorebilirsiniz ... ozelden mesajla fiyat dahi alabilirsiniz ama Antalyada yaptirmak zorundasiniz tabii bunu akilda tutmak lazim ... birde sitenin Garaj / Araclar bolumunu incelerseniz eminim cok sayida hem deneyimli arkadaslardan fikir alabilir hemde ornekler gorebilirsiniz ... kendi forumunuzu acip bilgi istersenizde cok sayida yardim destek gelecektir eminim..
selamlar /Ertugrul

garaj bölümüne sor abi ertuğrul abimizinde belirttigi gibi. orada sana fikir verebilecek o kadar çok insan varki sen bile şaşarsın.

Off_Road' Alıntı:
Biz defendercilarin ozel ilgi alani ve eski ZJ kullanici olmasi gibi ozel durumlar haric ..sizin ZJ lerin aksesuarlariyla ilgili pek deneyimimiz yok takdir edersin ... Bulent beyin verdigi bu link benzer konularda Antalyada oldukca unlu olan kendiside off road konusunda cok deneyimli Ahmet ustanin actigi forum ... orda hem bu sorularinizin yanitlarini hem yapilmis bircok markanin orneklerini gorebilirsiniz ... ozelden mesajla fiyat dahi alabilirsiniz ama Antalyada yaptirmak zorundasiniz tabii bunu akilda tutmak lazim ... birde sitenin Garaj / Araclar bolumunu incelerseniz eminim cok sayida hem deneyimli arkadaslardan fikir alabilir hemde ornekler gorebilirsiniz ... kendi forumunuzu acip bilgi istersenizde cok sayida yardim destek gelecektir eminim..
selamlar /Ertugrul
her zamanki ilgileriniz ve desteklerinizden ötürü tekrar teşekkürler ertuğrul bey...

takomistik' Alıntı:
garaj bölümüne sor abi ertuğrul abimizinde belirttigi gibi. orada sana fikir verebilecek o kadar çok insan varki sen bile şaşarsın.
tamam mustafa bey bakıyorum şimdi teşekkürler

ahmetti' Alıntı:
müdürüm senin düşündüğün teknolojik sepetten benim arabaya uyanıda varsa beraber yaptıralım ok. çünkü bende yakışan bişey olsun diyorum
herhangi bir demiri basitçe büktürüp yakışmıyan bir görüntü zj ye yapılmaz ;D zj nin bir namı var ;D ;D selamlar

Yaşasın jeep kardeşliği ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Yaşasın jeep kardeşliği ;D ;D ;D
eyvallah necmi abi yaşasın JEEP kardeşliği ;D :eek: ::smiley:

ahmetti' Alıntı:
eyvallah necmi abi yaşasın JEEP kardeşliği ;D :eek: ::smiley:
Bizim için Mevlana misali ..hepiniz yani
Jeep / Lada-Niva / Toyota / Defender / N.Patrol / Aro / Mıtsubishi / Vitara / Chevy BLAZER / .... /.... / Kardeşsiniz ... ;D ;D ;D

Hepimiz Kirlenmek Güzeldir diyeniz doğayı seven insandan daha güzel insanmı olurmuş şimdi fona koyarız bir de Mahsundan hepimiz kardeşik diye ;D ;D ;D

Off_Road' Alıntı:
Bizim için Mevlana misali ..hepiniz yani
Jeep / Lada-Niva / Toyota / Defender / N.Patrol / Aro / Mıtsubishi / Vitara / Chevy BLAZER / .... /.... / Kardeşsiniz ... ;D ;D ;D

Ertuğrul Bey size katılıyorum. 4x4 traktör ve iş makinaları bile sempatik geliyor bana, evdeki çamaşır makinası 4x4 olsa onu da severdim. ;D ;D Selamlar.

allanızı severseniz benim ladayı veriyim, siz bir uzun yola gidin veya 3 saat offroad yapın bakalım yine sevmeye devam edecekmisiniz. ;D ;D
tüm kemiklerim yer degiştiriyor. direksiyon desen valla bişekil bişi, birde şu teneke seslseri gelmese..

takomistik' Alıntı:
allanızı severseniz benim ladayı veriyim, siz bir uzun yola gidin veya 3 saat offroad yapın bakalım yine sevmeye devam edecekmisiniz. ;D ;D
tüm kemiklerim yer degiştiriyor. direksiyon desen valla bişekil bişi, birde şu teneke seslseri gelmese..

94 de askere gitmeden önce benim bi tane vardı epey de keyif alırdım arada bir yatak sarardı şanzuman karışırdı vs ama severdim namıssızı bu arada madem sevmiyon ne ediyon o zaman o teneke ile diye sorarım bence senin yaptığın biraz timsah gözyaşı ya da gelin nazı hem ağlarım hem giderim misali ;D ;D ;D

Gerçi bana göre hava hoş benim teknoloji harikası süper ötesi konfor abidesi ZJ makinem her yerde bana salon konforu sunuyor o başka ;D ;D ;D

Mustafad' Alıntı:
Ertuğrul Bey size katılıyorum. 4x4 traktör ve iş makinaları bile sempatik geliyor bana, evdeki çamaşır makinası 4x4 olsa onu da severdim. ;D ;D Selamlar.
4 x 4 Traktörler hepten ayrı zaten... şu son hız limitindekı sorun ve birazda römork takmadan kendi içinde bagaj yeri olsaydı ilk tercihim olurdu...
Bu arada çamaşır makinalarının ön-arka % 100 diferansiyel kilitlileri çıkmış.... ilginize... (şnorkelde fabrikasyon üstünde .. ) ;D

Off_Road' Alıntı:
Bu arada çamaşır makinalarının ön-arka % 100 diferansiyel kilitlileri çıkmış.... ilginize... (şnorkelde fabrikasyon üstünde .. ) ;D

Peki bu makineler pek bi teknolocik görünüyo nete de girermi hocam ne dersin ;D ;D ;D

.com' Alıntı:
Peki bu makineler pek bi teknolocik görünüyo nete de girermi hocam ne dersin ;D ;D ;D
eminim pek yakinda (ama biz görebilirmiyiz orasını bilemiyorum... ) sol arka teker aşındı... önümüzdeki hafta sonundaki gezi parkuruna lastiklerin uygun değil.. şeklinde uyarı.. hatta şartlarını yerine getirmezsen ... bana ne gitmiyorum .. çalışmıyorum... diyen makinalarda olacak... :smiley:

takomistik' Alıntı:
Niva ... gerçekten optimum bir makinadır ... bende 2 yıl kullandım ... gerçi full off road sayılmazdı ama şantiyedeki doğal parkurlar bazan klasik parkurlardanda ağır olurdu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri