Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,674
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

ata036' Alıntı:
BU AKŞAM SAAT 21:00 YABAN TV İZCİ PROGRAMINDA GEZENEBİLİR KARS YOLLARINDA PROJESİ YAYINLANACAK DUYURULUR
izliyecegiz tabii de bak senin icin neler soyluyorlar ... cevap hakkini kullanmiyacakmisin.. :D

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Off_Road' Alıntı:
izliyecegiz tabii de bak senin icin neler soyluyorlar ... cevap hakkini kullanmiyacakmisin.. :D
laf söyletmiyecek adam gelir bayramhacıya yüzüme konuşur ;D ;D ;D

Bülent Bey iyi akşamlar.
Sivas konvoyuna dahil olacağım için soruyorum ; Yola hangi gün çıkılacak, belirlendi mi ? Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
Bülent Bey iyi akşamlar.
Sivas konvoyuna dahil olacağım için soruyorum ; Yola hangi gün çıkılacak, belirlendi mi ? Selamlar.

Henüz belirlenmedi. Netleştiği zaman sizinle paylaşırız. Siz nerde katılmayı düşünüyorsunuz bize.

byseyyah' Alıntı:
Henüz belirlenmedi. Netleştiği zaman sizinle paylaşırız. Siz nerde katılmayı düşünüyorsunuz bize.

Ben, 3-4 gün önceden Sivas'ta olacağım. Telefonlarınız var, sizinle irtibat kurarım, muhtemelen Kayseri-Malatya yol ayrımından katılırım.

beni unutmayıııınnnnn ;D

ahmetti' Alıntı:
beni unutmayıııınnnnn ;D

Ahmet Bey, yolunuz zaten Sivas'tan geçiyor, birlikte gidelim derim.

Mustafad' Alıntı:
Ben, 3-4 gün önceden Sivas'ta olacağım. Telefonlarınız var, sizinle irtibat kurarım, muhtemelen Kayseri-Malatya yol ayrımından katılırım.

SİVAS'ta olacaksanız görüşürüz. Yalnız MALATYA yol ayrımını anlayamadım. Güründe mi olacaksınız.

ahmetti' Alıntı:
beni unutmayıııınnnnn ;D

Bekliyoruz haberleşiriz.

ben gelemiyorum bülent abi sınav tarihi kesinmiş ..tutmuşlar hafta sonuna sınav koymuşlar :-\ .... size iyi eğlenceler ...fotoğlardan bakarım artık ...ahh ahhh

kokteknik' Alıntı:
laf söyletmiyecek adam gelir bayramhacıya yüzüme konuşur ;D ;D ;D
orasida oyle tabii ... ;D de .... sizde masallah Tarik gibi meshur olmussunuz su anda Kars Gezisini izliyorumda ...
Kutlarim .. guzel bir sunum.. Sivasi guzel bir temsil ...

byseyyah' Alıntı:
SİVAS'ta olacaksanız görüşürüz. Yalnız MALATYA yol ayrımını anlayamadım. Güründe mi olacaksınız.

Ulaş ve Kangal üzerinden gidilen (Yağdonduran'dan Geçen) Malatya yolunu kastetmiştim. Yer o kadar da önemli değil, gelince sizinle irtibat kurarım. Selamlar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
yörenizde kamp yapmak istiyoruruz ,kısmetse sonbahara doğru gediğimizde bize yardımcı olabilirmisiniz.

hava rüzgarlı galiba ,sesimizi duyan olmamış.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:

Orhan bey, sanki sorunuz muhatabını bulamamış gibime geldi. Yani hangi yörede, kimden yardım istemiştiniz.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
merhaba onceki mesajinizida okumustum ama tam anliyamadik belkide soruyu .. sonrada atlamışızdır kusura bakmayın..
bizim bulunduğumuz bölgeye gelecek olursanız tabiiki elimizden geleni yaparız seviniriz...
selamlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri