Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 679
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,674
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ömer gibi forum içinde izlenebilecek şekilde videoyu kayıt edemedim ama dileyen arkadaşlar aşağidaki linkten izleyebilir ... sanırım araç içine su sızdırmazlık durumu ve kalorifer sistemini gözden geçirmem gerekecek ... ama dış temizliğede bir hayli faydası oldu ;D ;D ;D
(aracın roof tent'inin üstündede Emrah çekim yapıyor )

http://video.eksenim.mynet.com/2010acikgoz/Defender-Off-Road/493672

Etiketler
Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

su geçişlerinde böyle bir problemimiz var çok güzel bir video olmuş

kokteknik' Alıntı:
su geçişlerinde böyle bir problemimiz var çok güzel bir video olmuş
bülent bu tip geçişlerde hava filtresine su dolmuyomu peki... ???

ahmetti' Alıntı:
bülent bu tip geçişlerde hava filtresine su dolmuyomu peki... ???
Şnorkeli olmayan Benzinli Lada-Niva stop etmesine rağmen ( ama su dırencinden dolayı ) distribütör vs demekki ıslanmadıki .. calışıp devam etti ... Su seviyesi demekki en azından arac dururken hava filtresi seviyesine gelmediğinden çalışmıştır.. Dizellerde normalde zaten hava filtresi seviyesine kadar sorun olmaz.. Ama aracı su içinde stop ettirirseniz ... egzost borusunun su dolması nedeniyle çıkabilecek sorunlar hariç tabii .. :smiley: benimki dere geçişinde değilde ırmak havzası içinde cıkmak için debelenirken 15 dakika fokur fokur egzost çıkardı... ;D

ertuğrul abi bana özel mesaj göndermişsiniz ama ben size gönderemedim sebebide daha sitede toy olmammış :D .... oraları az çok biliyorum ama fazla değil... ben nevşehir merkezde oturuyorum ama şu anda sivasta öğrenciyim..şansıma bak ki ayın 24 ünde vize sınavlarım başlıcak ...gerçi hoş bendeki araba 4x4 değil 4x2 yani oralara girer ama girdiği gibi kalır ;D ... sınavım olmasaydı sivata abilerle tanışıp rica ederdim bende gelim diye .... bu sene okul bitiyo inşaallah seneye kendime bi 4x4 araç alıp nevşehirde yeni yerlerde off road yaparız die teselli ediyom kendimi :-[ ... gerçi off road yapıyorum ben ama traktörle ne kadar olur bilemem ;D

sekooo89' Alıntı:
bu arada davetiniz için teşekkür ederim abi
Rica ederiz ... öncelik tabiiki okulunuz ve eğitimiz... sağlık olsun gelecekte dilerım biz, sizin düzenliyeceğiniz etkinliklere katılırız ... başarılar diliyorum... :smiley:

sekooo89' Alıntı:
ertuğrul abi bana özel mesaj göndermişsiniz ama ben size gönderemedim sebebide daha sitede toy olmammış :D .... oraları az çok biliyorum ama fazla değil... ben nevşehir merkezde oturuyorum ama şu anda sivasta öğrenciyim..şansıma bak ki ayın 24 ünde vize sınavlarım başlıcak ...gerçi hoş bendeki araba 4x4 değil 4x2 yani oralara girer ama girdiği gibi kalır ;D ... sınavım olmasaydı sivata abilerle tanışıp rica ederdim bende gelim diye .... bu sene okul bitiyo inşaallah seneye kendime bi 4x4 araç alıp nevşehirde yeni yerlerde off road yaparız die teselli ediyom kendimi :-[ ... gerçi off road yapıyorum ben ama traktörle ne kadar olur bilemem ;D
Bu arada Sivas gibi güzel bir komşu şehirdesin madem ... bak sitede Sivaslı olup Off Road konusunda oldukça deneyimli arkadaşlarımız var... Bülent,Ömer, Süleyman ,Korkut ,Murat beyler gibi..... bence onlarla tanışıp deneyimlerinden faydalanmalısın.... eminim kendileride seni zevkle aralarına kabul edeceklerdir... :smiley:

haklısın ertuğrul abi ..bülent abinin defenderini sürekli görüyorum hayranım o defendere zaten...bende onlarla tanışmayı düşünüyorum ama şu sınavları bi hallediyim ondan sonra diyorum ... bu arada abi senide görmüştüm ben kayseride sık sık giderim renault peuguot bayilerinin ordan gidiyordun ephey oldu...güzel araba... bi gün İnşaallah hepinizi nevşehire davet edecem nasip olursa ....tabi 4x4 aracım olduğunda :smiley:

yörenizde kamp yapmak istiyoruruz ,kısmetse sonbahara doğru gediğimizde bize yardımcı olabilirmisiniz.

Güncel Katılım Listesi

1- Ertuğrul AÇIKGÖZ / Kayseri / Defender / 3 kişi (Co-pilot & özel misafirler; Çiğdem AVCI ve Pınar YAŞAR)
2- Ömer ERGİN / Kayseri / hilux / 1 kişi / ...../
3- Mustafa FINDIK / Kayseri / Lada-Niva / 3 kişi / ...../
4- Bülent KÖK / Sivas / defender (min 2 kişi )
5- Ömer ALTUN / Sivas / toyota hilux /....
6- Süleyman GÜLEÇYÜZ / Sivas / Aro 4x4 / ....
7- Mustafa ASLAN / Sivas / Chevy BLAZER eğer alırsa Nissan PATROL
8- Bekir BÜYÜKDOĞAN / Kayseri / defender / (+1 kişi Dr.Reşat Bey)
9- Zerrin YİĞİTER / Ankara /ceranus /.... /
10-Alper ERGİNER / Kayseri /Nissan Patrol /3 kişi
11-Mehmet KARATOPRAK/ Kayseri / Defender / 4 kisi
12-Mustafa DEMİREL /İzmir /Vitara JLX / 1 Kişi
13-Mehmet ALİ / Kayseri / Lada-Niva / 1 kişi
14-Mustafa&Halit TEKİN / Kayseri / LR Defender / 2 kişi
15-Murat ÇAKICI / Sivas -Gürün /Lada Niva / 2 kişi
16-Ahmet ÇEVİRGEN / Tokat / ZJ G.Cherokee/ 1 kişi
17- Necmi ÇEVİRME /Ankara/ ZJ / 1 Kişi (+1 Sürpriz )

naçizane çamurda karda debeleniyoruz ama arkadaşımıza full adrenalin konusunda bilgi verebiliriz bu arada sekoo cuma akşam gidip pazar akşam dönücez cumartesi pazar vize final yoksa gidip gelelim.

abi çok teşekkür ederim çok saolun inanın çok iyi olur ama 24 ünde başlıyo tam kesin bişey yok da öle dediler... yarın ben gidip bi dekan yardımcısına sorayım kesin olarak bi öğreniyim olur mu ... İnşaallah değişmiştir vize tarihleri :D

BU AKŞAM SAAT 21:00 YABAN TV İZCİ PROGRAMINDA GEZENEBİLİR KARS YOLLARINDA PROJESİ YAYINLANACAK DUYURULUR

ata036' Alıntı:
BU AKŞAM SAAT 21:00 YABAN TV İZCİ PROGRAMINDA GEZENEBİLİR KARS YOLLARINDA PROJESİ YAYINLANACAK DUYURULUR
televizyona çıkıyor ya meşhur oldu artık hiç yanına varılmaz ;D ;D

kokteknik' Alıntı:
televizyona çıkıyor ya meşhur oldu artık hiç yanına varılmaz ;D ;D
;D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri