Arama sonuçlarınız

1. gozdemed

Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler

Ynt: Yeni Yılda Rüzgar'dan Esintiler Tüm katılıkcılar gibi yeni yılda hepimize sağlıklı günler ve ayrıca unutulmaz geziler dilerim, Ömer Aktaş

2. gozdemed

4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 ) Maltepe buluşmasını düzenleyenlere teşekkür ederim.Soğuk ta olsa sıcak arkadaşlıklar ortamı ısıttı. Bir başka buluşmada toplanmak üzere herkese selamlar yolluyorum. Ömer Aktaş
  3. gozdemed

4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 ) Bu sene bizde katılmayı düşünüyoruz.Lütfen bizi de listeye ekleyebilirsiniz. Nihal-Ömer Aktaş

4. gozdemed

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Arabasını karavana çeviren arkadaşların dikkatine: 2009 da aldığım Dukato maxi panelvanı 2010 yılında karavana çevirip karavan ruhsatı aldım .Ruhsatta motokaravan yazıyor,cinsi karavan tipi N1 yazıyordu.2011 muayenesi...
  5. gozdemed

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Arkadaşlar,karavanımın tescil işleri bittikten sonra maliyeye bildirimi trafik tarafından yapılacağını düşünerek işlem yapmadım ancak iki sene sonra maliyedeki bilgiler değişmeyince şüphelenip maliyeye giderek sorguladım.Maliyede hala...

6. gozdemed

2. Taraklı Karavan Festivali Duyurusu

Geçen sene katılıp güzel bir zaman dilimi geçirmiştik.Karavancıların birbirleriyle tanışması yanı sıra yurdumuzun güzel köşelerini tanıtmak ve turizme katkı sağlamak için güzel bir organizasyondu.Bu sene de katılmayı planlamama rağmen hesapta olmayan iş yoğunluğu nedeniyle...

7. gozdemed

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Atilla bey,çok sevindim.Hayırlı olsun.Güzel arabaya benziyor.Kolaylıklar dilerim.Yaptıklarını takip edeceğim.
  8. gozdemed

Kurban Bayramında Kim Nerede ?

Ynt: Kurban Bayramında Kim Nerede ? Her öneriye açık olmakla birlikte İznik ve çevresinde olmayı istiyorum.İkinci gün yola çıkabilirim.Önerileri bekliyorum.Karavancıların Kurban Bayramını kutluyorum. Ömer Aktaş
  9. gozdemed

İnsanı Utandıran Doğa; Yedigöller

Ynt: İnsanı Utandıran Doğa; Yedigöller Güzel bir gezi olduğuna eminim, ancak böyle kısa gezileri birbirimize haber vermemiz için bir haberleşme köşesi düzenlenemez mi? benim gibi başkalarıda arada bir birlikte kısa turlar yapmak isteyebilir.Tek karavanla kırsalda dolaşmak yerine bir iki...

10. gozdemed

Gezenbilir Sonbahar Buluşması (01 - 02 Ekim 2011)

Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması (01 - 02 Ekim 2011) karavanla katılmaya çalışacağım,katılamasamda mutlaka kampı ziyaret edeceğim.Tüm katılımcılara iyi eylenceler dilerim Ömer Aktaş

11. gozdemed

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Taraklı gezisi benim ilk toplu kampım oldu.Bu nedenle unutulmayacak bir iz bıraktı.Karavancı katlımcı arkadaslarla daha sık kamp yapmak isterim.Tadı damagımda kaldı.Bir sonraki kamp toplantısını sabırsızlıklla bekliyorum.Taraklı için emeği geçen herkese teşekkür ederim.Yeteri kadar resim...
  12. gozdemed

İlk Yolculuğumuza Çıkıyoruz.

Ynt: İlk Yolculuğumuza Çıkıyoruz. Sayın Nurses, Size özeniyorum,ben de sizin gibi emekliyimanck aktif çalışma hayatına devam ediyorum.Bunun için sizin kadar uzun tatil yapamıyorum.Geçen yaz eşimle Antalyadan Çanakkale,İstanbul arasında bir haftalık karavan gezisi yapabildik.Bu sene Taraklı ile...

13. gozdemed

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Arkadaşlar ,bende işi gücü bırakıp Taraklıya birinci gün gelmeyi planlıyorum. Görüşmek dileği ile. Ömer Aktaş
  14. gozdemed

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla bey 1-5 haziran Taraklı gezisine bende hanımla katılabilirim.Çiğ börek yemek için... ;Böyle olunca önümüzdeki geziye katılmayacağım.Havalar da bu arada ısınmış olur. Depoların güzel oluyor.Güneş paneli...
  15. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla bey , Geçenlerde gezi programını okumuştum,nasıl... bir gelişme var mı? Sinekli yaylası gezisi için ne düşünüyorsun.Ben 3-4 günlük bir gezi progamına katılmak istiyorum. Depo yapımı için kolaylıklar...

16. gozdemed

Kimlerin Karavanı Var?

Ynt: Kimlerin Karavanı Var? Benim de Camperı unutmayınız.Yusufla beraberçok emek verdik kendi yapımız. Ducato camper, Gözdemed Ömer Aktaş
  17. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla bey, akşam şöyle bir sayfanıza bakayım dedim.Göedüğüm kadarı dolapları halletmişiniz.Bu hızla yaza karavan tamam olur sanırım.Güzel olduğunu soylememe gerek yok sanırım.Ellerine sağlık.Kolaylıklar dilerim...
  18. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla bey,uzun zamandır formu takip edemedim.Bu hafta sonunda Dubai den döndüm .Bir haftadır medikal fuarda firmamızı temsil ettim.Bu akşam senin sayfanı izledim görmeyeli bayagı yol almışsın.Elektrik tesisatını...

19. gozdemed

2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010)

Ynt: 2.Geleneksel Gezenbilir Karavan Grubu Maltepe Buluşması (11 Aralık 2010) Arkadaşlar Maltepe toplantısına ben de katılmak istiyorum.Listeye beni de ekleyin.Görüşmek üzere,selamlar. Ömer
  20. gozdemed

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Ümit bey, gecikmiş cevap için özür dilerim.İşlerim nedeniyle yurt dışındaydım. Karavanın dış kaplamalarını çocuklarım yaptırdı.Arabanızın modelini ve yandan resmini gönderirseniz yaptırdıkları yere gönderebilirim.Yalnız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri