İlk Yolculuğumuza Çıkıyoruz.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nurses Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,654

nurses

Yeni Üye
Öncelikle şu ana kadar açılmış bir başlığa cevap yazmış yeni bir başlık yazmamıştım, hatalı bir yerde başlatmışsam şimdiden özür dilerim.
Son iki yıldır karavan alma hayallerimizle hergün gerek UKKF nin gerekese Gezenbilirin farmunda karavan ve karavancılık ile ilgili herşeyi takip ettik.Ve hayallerimizi gerçekleştirebilmek için kendimizi emekliliğe ayırarak Ekim 2010 da karavanımızı aldık.İlk seyahatimize 27 Mayısta çıkmak için hazırlıklarımızı yapıyoruz.Planımızı Akyaka, Ekincik,Göcek, Katrancı Koyu olarak belirledik. 2 oy 2 oydur diyecek 12 Haziran a kadar Bursa'ya geri döneceğiz .Tecrübeli karavancı dostlarımızdan aşağıdaki konular hakkında öneriler bekliyoruz.
-Yol güzergahında görülmesi gereken yerler (Bursa-İzmir-Aydın üzerinden)
-Konaklamak için alternatif yerler (kamp içi veya kamp dışı)
-Gidilen yerlerde muhakkak görülmesi veya yapılması gereken aktiviteler.
Şimdiden teşekkürler
Not:Taraklı gezisine katılamıyoruz ancak dönüşte gezi notlarımızı elimizden geldiğince paylaşacağız.
Nuran&Gürcan

Etiketler
Ynt: İlk Yolculuğumuza Çıkıyoruz.

Sayın "nurses",

Öncelikle emekliliğinizi ve kamperinizi kutlarım; iyi geziler ve dinlenceler sizinle olsun!. :smiley:

Ekim 2010'dan bu yana, keşke kamperinizi ve hayallerinizi, tasarladıklarınızı paylaşsaydınız; dinlence/geziye çıkışınıza az bir süre kalmış, üstelik 19 Mayıs arası da var, umarım size dönen çok olur. Siz, forumdaki ilgili yerleri okumayı, incelemeyi sürdürün; arkadaşlarımızdan da katkı geleceğine inanıyorum...

Esen kalın.
Cavid Sezen

Sn.nurses, karavan yaşamına hoşgeldiniz hayallerinizi yaşamanızı dilerim.

Karavanınızı ve sizleri tanıyabileceğimiz kişisel bir başlık açabiliriz ve sayfada tüm gezilerinizide paylaşabilirsiniz,yada her gezi için
ayrı başlık açabilir gezi güzergahlarınızı paylaşabilirsiniz. Tercihinizi nasıl kullanırsanız yardımcı olurum.

Güzergah konusunda tavsiyeler olacaktır elbet benim yazacağım özellikle müze kartınızı edinin Turizm Bakanlığına ait heryerde çok
işinize yarayacaktır. Balıkesir'den Edremit üzeri güzergah çizerseniz Bergama açık hava müzesi gibi güzel bir ilçe tanımış olursunuz.

Göcek tünelini değilde eski dağ yolunu gündüz geçmenizi.Köyceğiz gölü kenarında konaklamanızı ve tekne gezisini,Fethiye kaya mezarları
görmenizi,biraz aşağıya inerseniz Patara plajında günboyu yürüyüş yapmanızı öneririm.

Mutlu tatiller.

Cavit bey iyi dilekleriniz için teşekkürler, Levent bey özellikle müze kartı hatırlatmanız iyi oldu .Bu gezide Edremit üzerinden düşünmüyoruz ancak haziran ve temmuzda Ayvalık, Bozcada pragramlarında Bergama açık hava müzesini gezmek isterim.Çok teşekkürler

Sn.nurses, karavanınız hayırlı olsun. İlk gezi hyecanınızı anlıyorım. Daha önce yayınladığım gezi notlarıma aşağıdaki linkten ulaşa bilirsiniz. Umarım işinize yarar :smiley: :smiley: :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21440.new#new

Haşmet bey ilgilniz için teşekkürler, gezi notlarınız güzeldi ve bize faydalı oldu.Umarım bizim içinde güzel bir seyahat olur.

Sayın Nurses,
Size özeniyorum,ben de sizin gibi emekliyimanck aktif çalışma hayatına devam ediyorum.Bunun için sizin kadar uzun tatil yapamıyorum.Geçen yaz eşimle Antalyadan Çanakkale,İstanbul arasında bir haftalık karavan gezisi yapabildik.Bu sene Taraklı ile sezonu açacağız.İzin için şimdiden plan yapamıyorum.Planladığınız gezi güzergahı benimde favorilerim arasındadır.Memleketimizin en güzel köşelernden biridir.Gezi notlarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğım.Size kazasız tatiller dilerim.
Ömer Aktaş

Sayın doğan oto ve gözdemed iyi dilkelriniz için teşekkürler. Umarım bir an evvel kendinize emekliye ayırma fırsatını bularak seyahatlerinize çıkarsınız.
Hayat çok kısa bu nedenle ben ve eşim emekliliği hakettiğimiz gibi işlerimizden ayrılarak hayallerimizin peşinden koşmayı tercih ettik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.