Gezenbilir Sonbahar Buluşması (01 - 02 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan güngör Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,876
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Sonbahar Buluşması (01 - 02 Ekim 2011)

yaybek' Alıntı:
İlhan abi sizin aracın son halini çokca merak ediyorum ayrıca dostlarla bir araya gelmeyeli uzun zaman oldu şartları zorlayıp gelmeye gayret edeceğim kalın sağlıcakla.

Yolu bula bilirsem en iyi ihtimal Cuma akşam 18.00 de orada olurum. Oldum olası İstanbul'da yer bulmayı beceremedim. Pazar 16.00 ya kadar orada olacağım her helde bu zaman aralığın da fırsat bulursun.

Seni birlikteliğimiz de yanımızda görmekten mutlu oluruz.

Etiketler

yaybek' Alıntı:
İlhan abi İstanbul'da biz de kayboluyoruz :D yatıyorsun kalkıyorsun bir mahalle kurulmuş ;D

Birde geçici olarak, hafta sonu nüfusuna bizi de ilave ederler artık.

Şimdilik Cumadan iki Levent'i garantiye aldık. büyük şehir den korkmam artık, ne yaparsınız biz yaylacıyız.

Cuma günü kesin gidecek olanlar varsa belirtsinler, ona göre cuma akşamından gidip bir gece fazla birlikde olalım....

Bende cuma dan gelmek istedim ama ders varmış onu unuttum,

1- Erdal ÖTÜGEN (supergezgin) İstanbul İveco Motokaravan
2- Levent GÜNGÖR (güngör) İstanbul Çekme karavan
3- Hakan EKER (aslanahmet) İstanbul VW T3 Kamper
4- Bülent (mayıstos böce) Adapazarı VW T5 Kamper
5 - Gökhan Börü (Toffy) İstanbul Psa
6- Levent (Buralpdi) İstanbul Psa
7- İlhan (Berkcantp) Bursa VW Volt
8- Yusuf (Yaybek) İstanbul
9- Atilla (atilladi) İstanbul Psa

karavanla katılmaya çalışacağım,katılamasamda mutlaka kampı ziyaret edeceğim.Tüm katılımcılara iyi eylenceler dilerim
Ömer Aktaş

ben Ahmet tuzcuoğlu t5 camper-Hüseyin çadırcı Ducato camper-Uğurtan gürdoğan mersedes flamingo karavan-Erdem Tümerk citroen c5 camper 4 ünite katılıyoruz (kalamış grubu) listeye dahil edebilirsiniz.

Arkadaşlar liste 1.sayfada güncellenmiştir.

Olur herhalde ben bir iki çuval getireceğim,İlhan hocam bir çuval herkes getirse sorun kalmaz,ben kolay yanan odun getireceğim,getiren olursa normal odun getirsin,eşim de malesef gelemiyor.

mayıstosböce' Alıntı:
Olur herhalde ben bir iki çuval getireceğim,İlhan hocam bir çuval herkes getirse sorun kalmaz,ben kolay yanan odun getireceğim,getiren olursa normal odun getirsin,eşim de malesef gelemiyor.

Ben de bu sefer odun ile ilgili en ufak ışık yok, semavere bile sendengeçinirim eğer güzergahımda müşteriler mal ile ilgili şikayetleri olursa, iadelerini ala bilirim, çevre kirliliği yaratan polyster

ve elteksdir oda işe yaramaz. Derya'da gelseydi iyiydi.

Bursa çıkış : 09.30 Tosbağ misali hiç acele etmeden,
Tahmini varış: 17.30

Fatih köprüsüne kadar benden, daha sonra İstanbul grubundan yol tarifi beklenir.

Herkese güzel bir hafta sonu, dileğimle.

Keyfini alarak git,hava yağmurlu.

berkcantp' Alıntı:
Fatih köprüsüne kadar benden, daha sonra İstanbul grubundan yol tarifi beklenir.

İlhan hocam Fatih köprüsünü çıkınca 1. değil 2. sapak Maslak-Sarıyer çıkışıdır oradan çıkın ve Maslak istikametine
devam edin Maslak geçilince Sarıyer istikametine düz devam edin HacıOsman yokuşunun başındaki kavşağa
gelince sağa İstinye istikametine girişin hemen solunda ışıkları görürsünüz oradan sola sapın ve yaplaşık 1.5 km
devam edince solda tesisin tabelasını göreceksiniz.

Işıklardan girdikten sonra alışveriş için çok sayıda marketler mevcut. İyi yolculuklar.

berkcantp' Alıntı:

Sn Buralpdi ile irtibata geçebilirsiniz aynı zamanlar da aynı trafikte olcaksınız muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR