4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,141
Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

Her türlü hava koşullarında yıllardır bu etkinliği gerçekleştiren arkadaşları kutlarım; nicelerine olsun. ;)

Ferhat, fotoğraflar güzel; birkaç tanesi duvar kağıdı olur, emeğine sağlık. :smiley:

Cavid Sezen

Etiketler

Böyle güzel dostlar bizi zor günlerimizde yanlız bırakmayıp burdan resim ve mesaj,ları ile zaman zaman telefonla olsun gezi esnasında olsun zaman ayırıp yolunu Kayseriye cevirip bir merhaba ile kahvemizi icen bizi motive eden tüm dostlara kücükde olsa bir ikram bizi inanın cok cok mutlu etti tüm dostlara afiyet olsun...
Bu arada icimden bir eyvah gecti sanırım sucuk yetmedi kargoya verdiğimde 7 karavancı vardı listede bu cokluğu tahmin edemedim affınıza sığınıyoruz ama acısını bir poyrazlar buluşmasına karavanımız olursa malum onunla olmazsa bizim emekdarla tahafına geldiğimizde kendi çifliğimizin üretimlerinden bir kuzu cevirme ile telafi edilmesi caiz olundu...sevgi ve saygılarımızla Tunay ,Tugay

TUGAY58' Alıntı:
Bu arada icimden bir eyvah gecti sanırım sucuk yetmedi

bol bol yetti merak etmeyin, gönlünüzdeki bereket sucuklara yansımıştı :smiley:
tekrar teşekkürler,
selamlar

Ferhat bu güzel fotoğraflar için teşekkürler. Ellerine sağlık.

Keyifli bir kamp oldu. Emeği geçen, ikramlarda bulunan, uzaklardan bizleri düşünüp ikramını gönderen, katılan, katılamayıpta gönlü bizimle olan herkese çok çook teşekkürler. Nice Maltepe Buluşmaları'nda her sene buluşuruz İnşallah.

Hava şartlarına aldırmadan bir araya gelen bütün katılımcı arkadaşları kutluyorum.
Yanlış saymadıysam, 6 hanım karavancıyı da teşekkür ediyorum.
Katılmak isteyip de benim cengaveri yuvadan çıkaramadım. (Çıksaydım İstanbul-Kıyıköy-İğneada-Edirne-Çanakkale turu yapacağımdan korktu)

4.Geleneksel Maltepe buluşmamız geniş katılımı ile, harika çorbası,

Sona kalan.jpg

Ekli dosyalar

• orbaya bak??...jpg
    orbaya bak??...jpg
    59 KB · Görüntüleme: 609

Maltepe buluşmasını düzenleyenlere teşekkür ederim.Soğuk ta olsa sıcak arkadaşlıklar ortamı ısıttı.
Bir başka buluşmada toplanmak üzere herkese selamlar yolluyorum.

Ömer Aktaş

Hava şartlarına aldırmadan artık geleneksel hale gelmiş olan Maltepe buluşması her yönüyle gerçekten çok keyifliydi. 23 ünite ve arabayla gelen 3-4 arkadaşımız bu etkinliğe katıldılar.

Tunay ve Tugay ailesinin her aileye yetecek kadar bol gönderdiği enfes sucukları için, nefis çorba, kurabiye, poaça için emek harcayan sevgili dostlara, fotoğraflar ve gökyüzü gözlem için teleskop getiren Ferhat'a teşekkür ediyoruz.

Sohbetleriyle, bilgi paylaşımı ile güzel bir etkinliği bize yaşatan arkadaşlarımızın emeklerine sağlık.

Erdal Ötügen

Bizde, Tanju hocamın dediği gibi bir aksilik olmazsa 20 yada 22. nci buluşmaya gelebileceğimizi düşünüyoruz.... :(
Fotoğraflar ve paylaşımlar için teşekkürler.

En güzel cümleler ve fotoğraflar yazılmış çekilmiş bu yüzden benim ki taklit gibi olacak ama yine de yayımlayayım.Sucuklar için sanırım en mutlu olan kişilerden biri benim çok teşekkürler,işleri olmasına rağmen ayak üstü uğrayan(Mert-Sedat-Tamay ın ailesi,Salih abi) arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim ama özellikle gönlü genç abilerimizin katılımı bizi çok motive etti.
Gelenekselin olmazsa olmazı olan çorbamızı tekrar bizim için getiren Levent e ayrıca teşekkürler.

GELENEKSEL MALTEPE BULUŞMASI 2012ARALIK 016.JPG

GELENEKSEL MALTEPE BULUŞMASI 2012ARALIK 021.JPG

GELENEKSEL MALTEPE BULUŞMASI 2012ARALIK 033.JPG

GELENEKSEL MALTEPE BULUŞMASI 2012ARALIK 047.JPG

GELENEKSEL MALTEPE BULUŞMASI 2012ARALIK 056.JPG

7 den 70 e Yağız'dan Hüseyin abiye bu soğuk kış gününde bizlerle olan tüm dostlarımıza, gelemeyip desteğini esirgemeyen
hatta hediyelerini bizlere gönderen dostlarımız hepinize çok teşekkürler.

Yenilerinde ve uzun yıllar birlikte olabilme dileklerimle. Saygı ve Selamlar.

Çocukların okul dershane olayları bitene kadar(herhalde bu gidişle üniversiteye gidene kadar bitmeyecek) bu tür güzel etkinlikleri uzaktan seyredeceğiz.Emeği geçen ve katılan herkese sağolun var olun demek kalıyor bizim için.

Konyada şebi aruz törenlerine katılma programında bulunmam gerektiği için aranızda bulunamadığımız için üzüldük.Eskişehir Afyon üstü gezerek Konyaya gidiyoruz. Orada etkinlikte bulunan tüm arkadaşlara saygılar.

Karavancı dostlarla birarada olmanın sıcaklığını ve mutluluğunu bir kez daha beraberce yaşadık.

Tunay&Tugay ailesi, sucuklar mükemmeldi. Çok teşekkürler.

Levent "buralpdi" arkadaşımızın çorbasının lezzeti de, bir sonraki buluşmaya kadar damaklarımızdan silinmiyecek lezzetteydi. Çok teşekkürler...

Ayrıca,karavanlarını kendi yapan arkadaşların araçlarını inceleyip , ne kadar başarılı olduklarına yakınen şahit olduk. Yeni bir kaç karavan yapım sektörünün doğuş ışıklarını görür gibi oldum.

Böyle etkinliklerin daha sık yapılması ile, karavancı dostların kaynaşması ve Türkiye'de karavan kültürünün ve yaşantısının yayılması yönünden faydalı olacağı duygularını taşıyarak ,başka buluşmalarda beraber olmak ümidiyle vedalaştık.

Çook ama cok keyifliydi. Ozelikle Levent Gungor'e muhteşem kahvalti ve dostlugu için sonrasinda Buralpi'ye içimizi isitan corbasi için ve tabii muhtesem sucuklar için Tugay Bey'e tesekkurlerimle. GUzel bir aile bu. Gezenbilire ayrica tesekurler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR