4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,154
Ynt: 4. Geleneksel Maltepe Buluşmamız ( 8-9 Aralık 2012 )

Tüm gezenbilir ailemize afiyet olsun darısı poyrazlarda kuzu cevirmeye sevgi ve saygılarımızla Tunay,Tugay...

Etiketler

Bende ki birkaç fotoğrafı ekleyeyim.

DSCF3329.JPG

DSCF3333.JPG

DSCF3336.JPG

DSCF3337.JPG

DSCF3338.JPG

Gercekten güzel bi buluşma olmuş darısı gelecek buluşmalara herkese sevgi ve saygılarımızla Tunay Tugay

Bu güzel buluşmaya katılan arkadaşları kutluyorum. Yine çok güzel bir buluşma gerçekleştirdiniz. Bu soğuk günlerde eminim sıcak sohbetler sizlere unutulmaz anlar yaşatmıştır. Yalnız bir çekme karavancı olarak sormadan duramıyorum. "Çekme karavan"la katılan oldu mu?
Hepinize bol keyifli ve soğuk günlerde sıcak buluşmalarınızın devamını diliyorum.

ankirali' Alıntı:
Bu güzel buluşmaya katılan arkadaşları kutluyorum. Yine çok güzel bir buluşma gerçekleştirdiniz. Bu soğuk günlerde eminim sıcak sohbetler sizlere unutulmaz anlar yaşatmıştır. Yalnız bir çekme karavancı olarak sormadan duramıyorum. "Çekme karavan"la katılan oldu mu?
Hepinize bol keyifli ve soğuk günlerde sıcak buluşmalarınızın devamını diliyorum.
Cumartesi günü, çekme karavanıyla gelen bir arkadaşımız vardı. :smiley:
Ne yazık ki yakından fotoğraflamamışım. :(

PC085814.jpg

PC085814a.jpg

Sanırım Pino Karavan. PSA araçların arasında, aynı boyda ve benzer özellikte olunca farkedilmiyor. :smiley:

Bülent Soyman ile parktaki otobüs üzerine konuşup aracı otobüsü incelemiştik üzerine de konuşmuştuk,ben yalnızca reklam amaçlı alınmış hareket te etmiyor diye düşünmüştüm yanılmışım dün Dudullu da önümde gidiyordu.

013.JPG

Gökhan Recep in yerini gördüm önünden geçiyormuşum,öğlene denk geldiğimde seni arayacağım.Dudulluya her zaman gitmem gittiğimde de Modoko nun hemen yanına gidiyorum,Gebze organize ye giderim genelde.Bir daha ki buluşmada senin yerin tam adresini alayım daha kolay olur.

mayıstosböce' Alıntı:
Dudulluya her zaman gitmem gittiğimde de Modoko nun hemen yanına gidiyorum,Gebze organize ye giderim genelde.
Bu ay sonuna kadar da Nermin hep oralarda, eğitimde. İmes sanayi sitesi Kosgep. :smiley:

Ferhat bey, Maltepe buluşmaları giderek güzelleşiyor ve zenginleşiyor. Özellikle eşlerin katılımı ile farklı bir ambiyans yaratılmış. Katılan karavancılara ve bu güzel resimler için size teşekkür ediyoruz :smiley: Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)

Çöl Kartalı' Alıntı:
Ferhat bey, Maltepe buluşmaları giderek güzelleşiyor ve zenginleşiyor. Özellikle eşlerin katılımı ile farklı bir ambiyans yaratılmış. Katılan karavancılara ve bu güzel resimler için size teşekkür ediyoruz :smiley: Çöl Kartalı (Yeşim&Bülent)
Teşekkürler. :smiley:

Bu seneki buluşmada, sizleri de aramızda görmek isteriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR