Kurban Bayramında Kim Nerede ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,096

insel

Zirve
Arkaaslar bayramda kimler neler yapiyor? Paylasimlar belki yol arkadasliklari oluşturur.

Etiketler

Ynt: Kurban Bayramında Kim Nerede ?

Bir bilsem. Fikir calma dusuncesiyle yazdim da kimseden ses cikmiyor. Hata mi etim diye dusunmeye basladim.

Yada balık tutmayı seviyorsanız yayın balığı için Silivri danamandira kokmusgol mesire alaninada gidebilirim eğer sizin icinde uygunsa yol arkadaşlığı yapabiliriz

insel' Alıntı:
Bir bilsem. Fikir calma dusuncesiyle yazdim da kimseden ses cikmiyor. Hata mi etim diye dusunmeye basladim.
Hata filan yok İnsel, güzel düşünmüşsün.

Ben henüz plan yapmadım. 1. gün İstanbul'da olurum. Önerilere açığım. :smiley:

Ferhatın küheylan İstanbulu sevmiyor sanırım,geldin gitmeyi planlıyorsun. Hadi bir organizasyon İnsel varmı aklında biryerler?

Saroz tarafına gitmeyi istiyorum. Yada daha iyisini bulana kadar en iyi plan bu. Tek araba çıkacağız. Ama ortalama 500 km gibi her yöne olur. Oğlum da bizle olacak onun için düzgün yer lazım :( . Bende sağa sola bakıyorum ne yapsak diye. Saroz Mehmet hocamın tavsiyesi

Ömer; Bayram tatilinde kimin nerede olacağı konusu hala netlik kazanamıyor, galiba herkez " birileri bir yerlerde toplanırsa oraya gitmek" gibi bir düşünce içinde, ama kimse nerede olduğunu yazamayınca, bayram muallakda kalıyor, çünkü kimse hava şartlarının ne olacağını kestiremediği için ortalığa söz vermek gibi bir misyonun içine girmekden çekiniyor.....Şahsen ben hava şartlarına göre (tek sıkıntı yoğun yağmurlu bir bayram geçirmek), bayramın 2 veya 3 üncü günü, birileri biryerlerde toplanmışsa, buradan takip edip hafta sonuna kadar katılmayı düşünüyorum...

2011 kurban bayramı için saroz gökçetepe "kayıp cennet" orman kampına gitmeyi düşünenlerin bilgisine;

Saroz gökçetepe "kayıp cennet" orman kampı 2011 yazında tekrar açılmış, Henüz kamp içi tadilatlar bir yandan devam ettiği için kampın bir kısmını 2011 yazı bazı eksiklerlede olsa işletmeye açmışlar, tuvaletler, su ve elektrik verildiği yazın gidenler tarafından doğrulanıyor, anlaşıldığı üzere 2012 baharına kampı tam teşekküllü olarak hizmete açabilmek için çalışmalar devam ediyormuş, 2011 kasım ayı itibari ile kampın hala açık olup olmadığına dair bilgi işletmesini üstlenen firmadan telefonla alınabilir, muhtemelen kurban bayramındada açık olacağını sanıyorum, işletmesini merkezi istanbul-kadıköyden Kartur almış, telefonlada bilgi alınabilir... http://www.kartur.com.tr/

Facebook'da gökçetepe sevdalıları sayfası var buradanda takip edebilirsiniz...http://www.facebook.com/group.php?gid=228557030825&v=wall

2011 Yaz başında motorsikletli bir arkadaş gidip kalmış, izlenimleri yandaki linkde...http://www.ruzgarinizinde.com/blog/gokcetepe-saroz/

13 Eylül 2011'de vosvos Turkey, gökçetepeye kampa bir etkinlik düzenlemiş, ilgili yazı...http://www.voswos.com/index.php/haberler/30

Kurban bayramında 1 gün sizin olsun, 2-3-4 gün ve sorası "NEREDESİNİZ ?" , bütün programlar buraya.....

Her öneriye açık olmakla birlikte İznik ve çevresinde olmayı istiyorum.İkinci gün yola çıkabilirim.Önerileri bekliyorum.Karavancıların Kurban Bayramını kutluyorum.
Ömer Aktaş

Şimdilik kıpırdamayı düşünmüyorum ama her an vazgeçebilirim bu p.t.t. modundan... :D

Hamleye kalkarsam, bir ihtimal İznik, bir ihtimal Erdek...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR