Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,751
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Levent ve Yusuf, pollyester su deposu yapma işi çok pis iş "abi kolay gelsin" demekle olmuyor, bu güne kadar mahallede kolay gelsin demende gelip geçenler bile bu gün bu işin pisiliğini bildiklerinden her halde, bu gün kolay gelsin dedi, banyo zeminini polyesterlediğim günkü kadar pis bir gün deyildi ama neyseki kolay gelsin dileyenlerin dilekleriye herhalde kolay deyil ama aksaksız geçti...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

usta kolay gelsin desek, o zaman ''kolaysa başına gelsin'' diyeceksin.

Genede kolay gelsin.

Teşekkür ederim, yücel, atık su deposunu araç altına yerleştirirken kolaylık temennileriniz çok işe yarayacak, güç verecek...

atiladi' Alıntı:
Levent ve Yusuf, pollyester su deposu yapma işi çok pis iş "abi kolay gelsin" demekle olmuyor, bu güne kadar mahallede kolay gelsin demende gelip geçenler bile bu gün bu işin pisiliğini bildiklerinden her halde, bu gün kolay gelsin dedi, banyo zeminini polyesterlediğim günkü kadar pis bir gün deyildi ama neyseki kolay gelsin dileyenlerin dilekleriye herhalde kolay deyil ama aksaksız geçti...

sözlü ve yazılı olarak defalarca uyardık sen kaşındın bizdende kolay gelsin demekten başka çare yok ;D,
paslanmazdan yaptıracaktın niye vazgeçtin

Atilla kolay gelsin ;)

levent, gidip depocularla konuştum, bu ara piyasaya çok sayıda şehirler arası otobüs çıkıyormuş, otobüslerde fabrikadan 390lt mazot deposuyla çıkıyormuş ve otobüs alan herkes önce depoları değiştirip 1200lt yapıyorlarmış, adamlar iş yapmaya nazlanıyorlar ve yüksek fiyat çekerek uyarsa anlamına konuşuyorlar, bende kızdım kendim yapmaya karar verdim, tabiki kızmanın cezasınıda çekeceğim..

Teşekkürler rifat, sanada kolay gelsin...

atiladi' Alıntı:
levent, gidip depocularla konuştum, bu ara piyasaya çok sayıda şehirler arası otobüs çıkıyormuş, otobüslerde fabrikadan 390lt mazot deposuyla çıkıyormuş ve otobüs alan herkes önce depoları değiştirip 1200lt yapıyorlarmış, adamlar iş yapmaya nazlanıyorlar ve yüksek fiyat çekerek uyarsa anlamına konuşuyorlar, bende kızdım kendim yapmaya karar verdim, tabiki kızmanın cezasınıda çekeceğim..

vardır bundada bir hayır, maliyet olarak polyester depoyuda ucuza imal edemiyorsun, bence tahta kalıplarını götürüp bir tekneci veya polyester işi yapan bir yere yaptırsan daha iyi olurdu, açıkça kendim bir daha depo yapacak olsam böyle düşünüyorum

Benim depoları polyesterleme işim bitti, sadece kapak ağızlarını taşlayıp polyesteri açılan yerler olursa bir revizyon yapmak kaldı, tabi birde kapakları yapıştırmadan önce giriş-çıkış'ların, havalandırmaların ve şamandıraların takılıp mastiklenmesi işi kaldı..Birde deponun yerine sığabilmesi için egzostu tutan askı ayağını kestirip kısaltmak için egzostcuya gitmek gerekecek...
Bu arada geçen hafta iki gün grip olduğum için hiç çalışmadım yattım, şimdi hala istediğim randımanla çalışamıyorum....

Atilla bey ,
Geçenlerde gezi programını okumuştum,nasıl... bir gelişme var mı?
Sinekli yaylası gezisi için ne düşünüyorsun.Ben 3-4 günlük bir gezi progamına katılmak istiyorum.
Depo yapımı için kolaylıklar dilerim
Selamlar

Teşekkürler ömer abi, henüz su depoları işini bitiremediğim için gezilere hep uzakdan bakıyorum, otur oturduğun yerde önce işini bitir diyorum kendi kendime.... 1-5 hazirandaki Taraklı gezisine hanımla birlikde katılmak için eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum...

Atilla abi ben depoyu kutu halinde yaptım ayrıca birde kapak yaptım ve her ikisinide tamamıyle fiberledikten sonra kapağı kapatırken kenarları dayson mastik ile mastikleyip kapağı kapatarak vidaladım,olası bir tamirat veya benzeri bir durumda vidaları açıp kapağı biraz zorlayarak açma şansı var.

Bu fotolar Ömer (gözdemed) abinin karavanına yaptığım deponun fotoları ;)

12062010313.jpg

12062010314.jpg

12062010315.jpg

08072010383.jpg

Teşekkürler, Yusuf..Kapakları ve ana gövdenin birleşme yüzeyini tesfiye edip mastikleyip kapattıkdan sonra kapakdan ana gövdeye şerit şeklinde fiber dönerek tamamen sabitlemeyi düşünüyordum, sen böyle bir işlem yapmışmıydın, yoksa sadece mastikle işi bitirmişmiydin...

atiladi' Alıntı:
Teşekkürler, Yusuf..Kapakları ve ana gövdenin birleşme yüzeyini tesfiye edip mastikleyip kapattıkdan sonra kapakdan ana gövdeye şerit şeklinde fiber dönerek tamamen sabitlemeyi düşünüyordum, sen böyle bir işlem yapmışmıydın, yoksa sadece mastikle işi bitirmişmiydin...

mastik yeterli Atilla ağbi

Levent, atık deponun kapağı üstte kalacağı için bir tereddütüm yokda, temiz su deposu dikey duracağı için kapak yan tarafda kalacağı için sormuştum, hatırladığım kadarı ile senin atık deponun kapağı altta kalıyor idi, farketmiyor diyeceğinide duyar gibiyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri