atiladi' Alıntı:Cem, depolarda 10mm kavak kontraplak kullandığım için hafifliği konusunda çok sorun yok, karton veya drolittende olabilir fakat kapağı birleştirirken yüzey az gelir, birleşme yüzeyine çerçeve şeklinde bir ahşap dönmek gerekir, durum böyle olunca en iyisi 10mm kavak kontraplak..elyafı polyester ile ıslatma sırasında çabuk donsun diye ilacı fazla koyulursa bizin hızımız işi yapmaya yetmeyebilir, malzeme kutuda donar...
insel' Alıntı:Hizlandiriciyi cok koyarsaniz mukavemeti azalir. Ayrica yumusak malzeme ustunu cok saglikli bulmuyorum. En ufak bir esnemede catlama yapmamasi icin su kontrplagini dogru buluyorum. Cıt diye gider yoksa.
atiladi' Alıntı:Evet İlhan abi, son iki çıkış solar regülatörün akülere uğraman direkt 12v çıkışı, lamba veya elektrik gücü panel watt'ını geçmeyen bir alet için kullanılabilir, ama bence gereksiz bir çıkış, çünkü geceleyin güneş olmayınca enerji çıkışıda yok, lamba bağlasak bize enerji gece lazım, ama işe yaramıyor..Yanlız şunu söyliyebilirim, bu çıkışın 12v enerjisi tam regüle edilmiş hassas dır..
Abi senin regülatöründe benimkinin aynı diye hatırlıyorum, kutusunun içinden Türkçe kullanım kılavuzu çıktımı.?