Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 261,403
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Pazartesi evdeki laptop arızalandı. İşyerinde de herzaman bakamıyorum Gezenbilire. Şu 3-4 günlük süreçte neler gelişmiş neler. Atilla Abi hayırlısı olsun. Çok sevindim, hem senin adına hem karavan camiası adına. Sanırım karavan camiası yeni bir karavana kavuşacak.

Alana da hayırlı olsun. Güzel gezilerde kullansın.

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Teşekkürler Sami abi,
Teşekkürler Hakan....
Küreselleşen dünyada 24 saate ne çok şeyler oluyor, hatta,hayat hızlı trenin penceresinden dışarıyı seyretmek gibi, bir göz kırpsan, koca bir köyün yanından, köyü hiç göremeden, geçip gitmiş oluyorsun...

Teşekkürler Mehmet abi, yeni proje hazırda, araba ortada yok....

Şimdi farkettim. Hayırlı olsun. :smiley:

Artık ilk iş temiz ve şanslı bir araç bulmak o zaman. Ne de olsa bundan sonrasında karavan olacak.
Yeni araç yapımı için de kolay gelsin diyoruz.

Teşekkürler Ferhat....Piyasada öyle araçlar varki, inanamazsın...Çarşamba günü bir araca bakmaya gittim, sahibi, gelen olursa göstermesi için anahtarı bir berbere bırakmış, bende ilk iş kayar kapı düzgün çalışıyormu diye bakayım dedim, demez olsaydım, kapıyı açınca kapı yere düştü, sahibi berbere arızalı olduğunu söylemeyi unutmuş...Muhtemelen kapıyı iki kişi kapatıp kilitlemiş öylece bırakmış...Yine başka bir araca baktım, araç seçimlerde kullanılmış, tavanı büyük hoparlörleri takabilmek için 50-60 tane civata takmak için delik deşik etmişler, tavan makarna süzgeci gibi olmuş...Böyle araçlar dolu piyasada....

atiladi' Alıntı:
Teşekkürler Ferhat....Piyasada öyle araçlar varki, inanamazsın...Çarşamba günü bir araca bakmaya gittim, sahibi, gelen olursa göstermesi için anahtarı bir berbere bırakmış, bende ilk iş kayar kapı düzgün çalışıyormu diye bakayım dedim, demez olsaydım, kapıyı açınca kapı yere düştü, sahibi berbere arızalı olduğunu söylemeyi unutmuş...Muhtemelen kapıyı iki kişi kapatıp kilitlemiş öylece bırakmış...Yine başka bir araca baktım, araç seçimlerde kullanılmış, tavanı büyük hoparlörleri takabilmek için 50-60 tane civata takmak için delik deşik etmişler, tavan makarna süzgeci gibi olmuş...Böyle araçlar dolu piyasada....
Öyle her aracın kapısına dokunmayacağız galiba. :D :D :D
10m3'mü arıyoruz. Maltepe'de galericiler var, geçerken biraz dikkat edebilirim. :smiley:

Sorun zaten galerilerde, hurda araçları model eşlemesi ile düzgün araçlar ile aynı fiyatlara satma sevdaları var, direkt sahibinden veya direkt şirketlerden bulmak gerekiyor. İlk tercih 10m3 ama 12m3 içinde proje hazır....

Atilla ustam alanada satanada hayırlı olsun.Darısı yenilerine.

Teşekkürler Salih,
Teşekkürler Yücel...

Atilla kardeşim,
Önerilerin doğrultusunda fesbuktan yapım aşamalarını açtım.Daha önce senin topiğinden yapım aşamalarını Vorda kopyaladım.Tam 205 sayfa tuttu.Şimdi resimleri küçülterek sayfa sayısını azaltmaya çalışıyorum.
Haa telif hakkı istersen baştan söylede,boşuna yorulmayayım.
Sağlıcakla kal.Başarılar.

Seyfettin hocam, helal olsun...Yaptığımız her şey karavancılığın gelişmesi ve yaygınlaşması adına faydalanmak isteyen herkese açık dır...

Atilla Bey,alana da satana da hayırlı olsun.

Yeniden yapmayı planladığınız ''yeni karavanınızın'' yapımında da kolaylıklar diliyorum.

İzmir'den selamlar,sevgiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri