Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,248
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Teşekkürler Özgür,
Teşekkürler Cavid abi,
Teşekkürler Tanju,
Teşekkürler Abdi abi,
Teşekkürler Haldun abi,
Teşekkürler Şeref abi,
Teşekkürler Ümit,
Teşekkürler Enden abi...
Bu günden itibaren araç seçimi için bire bir görüşmelere başladım, araçlar internette resimlerde göründükleri gibi olmadıkları igidip inceleyince ortaya çıkıyor, uygun temizlik ve düşgünlükde bir aracı yakalayınca, "game over" her şey yeniden başlayacak, bu sefer geçen sefer gibi uzun süreceğini sanmıyorum, bahara yetişeceğini düşünürsek, bol bol vakdim olacak....

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Atilla usta, alanda-satanda hayrını görsün, yeni bir arkadaş yeni bir proje sahibi olunacak.

Durmak yok, yola devam (tabiki yürüyen eve)

Aynı durum Vehbi beyinde başında,

Teşekkürler İlhan abi, kısmetse en kısa zamanda araç alımını tamamlayıp, yeni işe başlayacağım, başlayınca iş hızlı ilerler, proje ve malzemelerin hepsi hazır, ahşap kesimleri bilgisayarda hazırlandı, birtek yerlerine montajları var...

Atila bey hayırlı olsun, hem size hemde alan aileye. Şimdi bizlere de hayırlı olsun, takip edecek yeni bir araç hazırlamaya başlayacağınız için.

Atilla hocam hayırlı olsun.

2 gün işlerimden dolayı foruma bakamadım, neler olmuş neler :eek:
Atilla abi, hem alana, hem de satana hayırlı olsun. Yeni projeni merakla bekliyoruz :smiley:

Teşekkürler Ömer,
Teşekkürler Bülent,
Teşekkürler Haşmet..
Karavan gitti, şimdi gezme vakti geldi, önceden oluşturduğum gidip bakılacak araçları dolaşmaya başladım, tabiki çoğunluğu, armudun sapı, üzümün çöpü var niteliğinde sorunları olanları beklemeye alıp, yeni proje için en düzgün aracı yakalama gayreti içerisindeyim...

Atila bey hayırlı olsun, yeni projenizde de başarılar dilerim.

Atilla kardeşim,
Karavan yapımında kullanılacak mazeme ve ekipmalar sayfandan (Ocak 2010)indirme yapamıyorum.
İlgilenebilirsen sevinirim.
Seyfettin Hoca
İşe başlamadan önce, aşağıdaki topikdeki, karavan yapmaya başlarken gerekli malzemeler ve birkaç cevap altta iç tasarım örnekleri var, bunları bilgisayarınıza indirerek, iyice incelemenizi öneririm..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54086.0

Satana da alana da hayırlı olsun, Atilla Hocam. Şimdiden kolay gelsin :smiley:

Teşekkürler Gökan,
Teşekkürler Mehmet bey,
Teşekkürler Seyfettin hoca....İncelememi istediğin planları çizip, oraya koyan zaten benim..O dönemden sonra daha onlarca plan geliştirildi, o günlerdeki planlar artık demode oldu....

Heriki tarafada hayırlı olsun. yeni bir yerli dizi başlıyacak galiba fragmanları dönmeye başlamış bile şimdiden kolay gelsin sana atila

atiladi' Alıntı:
Teşekkürler Seyfettin hoca....İncelememi istediğin planları çizip, oraya koyan zaten benim..O dönemden sonra daha onlarca plan geliştirildi, o günlerdeki planlar artık demode oldu....

İlginize teşekkür ederim.Planları değilde,malzeme ve ekipmanlar listesini görmekti,amacım.
NOT:Yanlış anlamışsın,ben incelemeni değil,bilgisayara indiremediğimi belirtip ilgilenmenizi istemiştim.

Seyfettin hocam, mynet depo sistemini sanırım sonlandırdı, bu yüzden indiremiyorsun...Ama istediğin bir şey varsa mail adresi ver göndereyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri