Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,260
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Böyle hurdalıklar bizde de olsa ne malzemeler çıkar buradan....

Karavan Hurdacısı.jpg

Etiketler
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

"Dervişin fikri neyse, zikri de odur" Atilla Bey.

Eniştem, 1971'de Almanya'ya maden işçisi olarak gitti ve oradan da emekli şu an. Bizim köyden Almanya'ya, daha doğrusu yurtdışına giden tek kişidir. (Asıl Ege'nin sosyo-ekonomik düzeyi göz önüne alınırsa, tek bir kişinin yurtdışına gitmesi anlaşılabilir bir durumdur diye de eklenebilir.) Neyse, sizin yukarıdaki sözünüzü okuyunca, eniştemin sürekli söylediği bir söz usuma geldi; "Almanya'ya gittiğimden bu güne, yemyeşil çayırları gördüğümde, hep koyun, inek... olasım gelmiştir; ne şanslı hayvanlar oradakiler!.." Ne denli anlaşılabilir bir durum değil mi; kırsal kesimde doğmuş büyümüş, çiftçilikle uğraşmış bir insanın gözleri yeşili görmeyecek de neyi görecek? ;) Çocuklarından ve torunlarından buna benzer bir sözü hiç duymadım!... :D "Derdinde olmayan deveyi görmez"miş.. ;D

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
"Dervişin fikri neyse, zikri de odur" Atilla Bey.

Eniştem, 1971'de Almanya'ya maden işçisi olarak gitti ve oradan da emekli şu an. Bizim köyden Almanya'ya, daha doğrusu yurtdışına giden tek kişidir. (Asıl Ege'nin sosyo-ekonomik düzeyi göz önüne alınırsa, tek bir kişinin yurtdışına gitmesi anlaşılabilir bir durumdur diye de eklenebilir.) Neyse, sizin yukarıdaki sözünüzü okuyunca, eniştemin sürekli söylediği bir söz usuma geldi; "Almanya'ya gittiğimden bu güne, yemyeşil çayırları gördüğümde, hep koyun, inek... olasım gelmiştir; ne şanslı hayvanlar oradakiler!.." Ne denli anlaşılabilir bir durum değil mi; kırsal kesimde doğmuş büyümüş, çiftçilikle uğraşmış bir insanın gözleri yeşili görmeyecek de neyi görecek? ;) Çocuklarından ve torunlarından buna benzer bir sözü hiç duymadım!... :D "Derdinde olmayan deveyi görmez"miş.. ;D

Cavid Sezen

bizim ruhumuzda var hurdacılık, halen yerde bir vida görsem lazım olur diye bir kenara koyuyorum ;D

buralpdi' Alıntı:
bizim ruhumuzda var hurdacılık, halen yerde bir vida görsem lazım olur diye bir kenara koyuyorum ;D

Çok tanıdık geldi, nedense? ;D

Atilla Bey siz ön camı dışardan kaplayan bir örtü yapmıştınız ben sizin sayfalar arasında kayboldum bulamadım :smiley: Nasıl yapmıştınız ssizden rica etsem. Kış kampına gideceğiz çok öenmli benim için

Ön cam gözlüğü sayfa 78 de.....

buralpdi' Alıntı:
TA2RX' Alıntı:
Çok tanıdık geldi, nedense? ;D
Al benden de o kadar. ;D
Teknik adamların genel hali galiba.
atiladi' Alıntı:
Böyle hurdalıklar bizde de olsa ne malzemeler çıkar buradan....
Oraya doğru bir gezi mi düzenlesek ne? çekme karavandaki havalandırma bendekinden, yedek yaparız. :D ;D

Karavan bu gün öğleden sonra yeni sahibine teslim edildi, karavan bundan sonra istanbul, halkalı, atakent'de hayata devam edecek, avrupa yakası yeni bir karavancı aile daha kazandı....

Yeni proje için GAME OVER, Yeni karavan çok yakında başlıyor.....

20120117_154508.jpg

20120117_154525.jpg

Hayırlı olsun Atilla bey yeni projenizde kolaylıklar diliyorum şimdiden.Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da huzurlu bol geziler diliyorum.

bir sevindirici haberde buradan geldi :smiley:,
hayırlı olsun Atilla ağbi

Alan arkadaşımızada Atilla sanada hayırlı olsun.
Selamlar.

Ben cok sevinemedim. Nedense o karavan Atila Hocama cok yakisiyordu. Gezenbilir'e de. Yine de hayirli olsun.

Enver abi, yeni karavan demek yeni iş demek, iş olunca, çiğ börekde oluyor.....

Sağolasın Levent, bu kışda çalışacağız demekki...

Teşekkürler Levent (güngör), bir karavan kaybettik ama, karavancı bir aile kazandık, uygun olduğu zaman herkes ile tanışacaklar...

Teşekkürler, Seyfettin hocam, bu kış beraber çok çalışacağız her halde...

İnsel, karavan yine içimizde kaldı sayılır, sık sık göreceğiz, birlikde olacağız....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri