Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atiladi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,854
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 262,260
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Sağol Yusuf, marka ve modeli şıp diye bildin, telefonda gerçekden yok, yok....

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

halilo11' Alıntı:
resimlerde telefonda güzel hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Teşekkür ederiz...Telefonun tüm işlevlerinin yanı sıra, 16GB hafızası ve ek 8 gb hafıza kartı sayesinde, yeni karavan imalatında bazı günler, karavanın iç çalışmalarında resimlerin yanı sıra video görüntüleride eklemeyi düşünüyorum, bu düşüncemi video kamera ile gerçekleştirmek istedim ama video kameramın (samsung 554İ) lens açısı kısıtlı olduğu için gerçekleştirememiştim, galaxy SII nin lens açısı oldukca iyi bunu bu sefer deneyeceğim...Telefon içinde video dahili video kırpma ve klip oluşturma programlarıda olduğu için kısa kısa imalat aşama videolarına imkan tanıyor..

karavan imalatını bırakıp şimdi telefonmu yapacağız arkadaşlar, muhabbet teknolojiye kaymış,
en iyi telefon benimki canı isterse çalışıyor ;D ;D ;D başka tanımam, beni arayanlar tlf aniden kesilirse merak etmeyin, tlf canı sıkılmıştır görüşmeye izin vermiyordur ;D keyfi olunca görüştürecektir ;D

bu arada tlf hayırlı olsun :smiley:

Teşekkürler Levent, biz senin gibi yaşlı deyiliz, genciz, teknolojiyi yakın takip ediyoruz....

buralpdi' Alıntı:
karavan imalatını bırakıp şimdi telefonmu yapacağız arkadaşlar, muhabbet teknolojiye kaymış,
en iyi telefon benimki canı isterse çalışıyor ;D ;D ;D başka tanımam, beni arayanlar tlf aniden kesilirse merak etmeyin, tlf canı sıkılmıştır görüşmeye izin vermiyordur ;D keyfi olunca görüştürecektir ;D

bu arada tlf hayırlı olsun :smiley:

Levent, benim telefon da aynen öyle nazlıydı, kerata hiç olmadık yerde göçüp gitti.

Hayırlı olsun.Çile başlıyor desene.Çinliler 1000 adımlık yol ilk adımla başlar demişler.Bittiği zaman gör keyfini.Teknik olarak herkes size yardımcı olacaktır.Unutmayın fikirler burdan icraatler ustalardan. :smiley: :smiley:

Karavanda penceremden görünen manzaraya bakarmısınız, biri mahsusmu yapıyor bunu anlamadım...

20111219_124335.jpg

Hemi de 15 m3!... :eek: ;D

Cavid Sezen

İlhan abi, hayvan terli yemez....Sırada 10m3 var.....

Cavid abi 15m3'ün park etme zorluğunu görüyorum, yada adam beceriksiz...

Polise bildirip oradan çektirsemmi acaba...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri