Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
Hayırlı olsun zentoz, inşallah mutlu son haberini yazmak nasip olur...
Döşeme sünger maliyeti hakkında sorduğuna gelince..Maliyet konusu bazı ürünlerde fiyatlar marketteki bir ürün gibi standart olmadığından ilişkilere ve dostluklara bağlı kişiye özel verildiği için genele örnek teşkil edememekde.
Döşemelik kumaş olarak 12mt TaçLinen ardürlü 140cm eninde döşemelik aldım, 5 mt'si masa grubundaki oturma döşemeleri için 5mt'side arka yak bölümünün döşemesi için, 2 mt'de aracın şöför mahallini karavan kısmından ayıran perde için, 2 plaka yüksek densite 10cm'lik gri sünger, 10 mt fermuar, 4mt döşemelerin kaymasını engellemek için 5cm eninde dişili erkekli cırt bant kullanılacak...Mesleğim Tekstil desinatörü olduğundan kumaşı bana özel rakamlarda aldığım için ve dikimini evde kendi makinamda kendim yaptığımdan maliyet rakamı yazmamın bir anlamı yok ama yukarıda yazdığım kalitedeki kumaş ve miktarlar için size dikili maliyeti 750-800 TL civarı olacakdır diye düşünebilirsiniz, bunun 300TL'sini dikiş için düşünün, geriye kalan kumaş ve sünger maliyeti, burada ancak kumaşı daha ucuz kumaşlar seçerek maliyeti biraz daha aşağıya çekebilirsiniz..