Arama sonuçlarınız

1. dogan124

Çeki Aracı Tavsiyesi?

Ynt: Çeki Aracı Tavsiyesi? Cem Bey, Karavanın yüksek hızlarda gezinmeye başlaması yüklemesinin uygun olmadığının göstergesidir. Karavanı aracın çeki demirine karavanın ağırlığının %7 si civarında bir kuvvetle basması gerekir. Arabaların da maksimum çeki demirine kabul edeceği sınır değerleri...

2. dogan124

Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124)

Ynt: Otomobil - Çekme Karavan Deneyimlerim; Doğan Böncü (dogan124) Mehmet Bey, Allah gönlünüze göre versin, umarım en kısa sürede güzel bir karavan sahibi olursunuz. Selamlar, Doğan
  3. dogan124

Çeki Aracı Tavsiyesi?

Ynt: Çeki Aracı Tavsiyesi? Cem Bey Merhaba, Mevcut aracınızın ne olduğunu ve niçin araç değiştirmek istediğinizi yazarsanız daha fazla yardım etmek mümkün olabilir. Esas olarak ağırlığı karavan ağırlığına göre belli bir ölçüde fazla olan, düşük devirlerde yüksek torklu motora sahip, kısa...

4. dogan124

Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Gölbaşı Mangallı Tanışma Etkinliği (26 Aralık 2010) Çok güzel bir gün oldu. Bir çok dostumuzu gördük, yeni dostluklara adım attık. Organizasyon, fotoğraflar, katılım herşey için emeği geçenlere teşekkürler, tekrar biraraya gelmek ümidiyle... Selamlar Doğan
  5. dogan124

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Haşmet Bey, Hayırlı olsun, en kısa zamanda karavanınız kulanılır hale getirip gezmeye başlamanızı diliyorum. Kolay gelsin. Selamlar, Doğan

6. dogan124

Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz?

Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz? Ad soyad kullanıcı ismi semt motokaravan/çekme karavan/çadır 1 kaya75 keçiören vw t4 2 Nihat Zaloğlu...

7. dogan124

2010 Yazı'da Böyle Geçti...

Ynt: 2010 Yazı'da Böyle Geçti... Sayın Ülker Hanım, Yazılarınız ve fotoğraflar çok güzeldi. İlgi ile takip ettim, paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu arada böyle çok gezince bizim objektiflere de yakalandığınızı bildireyim :
  8. dogan124

Roman Tarzı Çekme Karavan

İnternette takip ettiğim bir forumda tanıtımı yapılan bir karavan modelini sizlerle paylaşmak istedim :
  9. dogan124

İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010)

Ynt: İlk Kampımız; Bayramda İnbükü Orman Kampı (9 - 11 Eylül 2010) Serkan Bey, İlk gezinizi sorunusuz ve mutlu olarak bitirmenize çok sevindim. Sizin de belirttiğiniz gibi karavan çekmek olduğundan fazla zor gibi görülüyor. Ancak fiyatı makul hem de sanırldığından daha kolay. Darısı adım atma...

10. dogan124

2009 Yılı 3 Karavan Gezimiz

Ynt: 2009 Yılı 3 Karavan Gezimiz Sayın enverdede, O gün karşılaştığımızda sıcak selamınız çok hoşumuza gitmişti ve selam verenin siz olduğunu tahmin etmiştik. Umarım sizin geziniz de güzel geçmiştir. Doğan

11. dogan124

750 kg. ve Üzeri Çekme Karavanlarda Ruhsat Sorunu?

Ynt: 750 kg. ve Üzeri Çekme Karavanlarda Ruhsat Sorunu? Karayolları Trafik Yönetmeliği : http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/20611.html İlgili bazı bölümleri aşağıda veriyorum : . . . ÇEKİCİ VE RÖMORKLARIN TESCİLİ Madde 42 - * Çekici araçlar ile yüklü ağırlığı 750 kg.'ın üstündeki...
  12. dogan124

Ynt: 750 kg. ve Üzeri Çekme Karavanlarda Ruhsat Sorunu? Cem Bey sanırım birinci alıntıda anlatılan olaylarda bir karışıklık var. Belki birkaç yanlış anlama üstüste gelince bu anormallik ortaya çıkmıştır. İkinci alıntıda Fatih Beyin verdiği bilgiler çok aydınlatıcı. Selamlar, Doğan

13. dogan124

Ynt: 750 kg. ve Üzeri Çekme Karavanlarda Ruhsat Sorunu? Otomobil ile çekme karavan arasında vize vb bir bağlantı bulunmuyor. Büyük küçük herhangi bir römork çekmek için araca taktırılan çeki demirinin mutlaka ruhsata işlenmesi gerekiyor. Bundan sonra eğer çekilen römork/karavan vs. 750 Kg dan...
  14. dogan124

Çekme Karavanlarda Lastik Havalarının Basıncı Ne Olmalıdır?

Ynt: Çekme Karavanlarda Lastik Havalarının Basıncı Ne Olmalıdır? Serkan BEy, Lastiğin üzerinde maksimum taşıma kapasitesi ve maksimum hava basınç değerleri vardır. Karavanınızın ağırlığını da dikkate alarak bu değri aşmadan lastiklerinizi şişirebilirsiniz. Lastiğiniz 500 kg taşıma kapasiteli...
  15. dogan124

Akü Pili Nedir Kullanan Bilen Var mı?

Ynt: Akü pilleri ? Kullanan bilen varmı? Serkan Bey, Bunun için aydınlatmadaki lambaların gücünü bilmek gerekiyor. 12 V, 20 watt gücünde bir ampül çalışırken: 20 / 12 = 1,7 amper akım çeker. Bu lambayı 1 saat çalıştırırsanız akünüzden 1,7 Ah enerji harcamış olursunuz. Eğer 5 saat...

16. dogan124

Akü Pili Nedir Kullanan Bilen Var mı?

Ynt: Akü pilleri ? Kullanan bilen varmı? Sn Serkangüranç, Böyle bir pil grubunun kapasitesi çok düşük olacaktır. Karavan içi elektrikli cihazların gücünü, kullanım sürelerini ve kaç gün elektrik almadan kalacağınızı hesaplayarak uygun nitelikte bir akü almanızı tavsiye ederim. Buzdolabı...
  17. dogan124

Karavanlı İlk Uzun Gezimiz; Edremit Körfezi'nden Marmaris Hisarönü'ne Ege Turu

Ynt: Karavanlı İlk Uzun Gezimiz; Edremit Körfezi'nden Marmaris Hisarönü'ne Ege Turu Cem Bey, Hoş anlatımlınızı güzel fotoğraflarla süslemişsiniz. Biz de keyifle okuduk, teşekkürler. Mutlu nice gezilere... Selamlar, Doğan
  18. dogan124

İşte Bizim Karavanımız (Şans); Serkanguranc - Salih35

Ynt: İşte Bizim Karavanımız (Şans); Serkanguranc - Salih35 Sn Serkangüranç ve Salih35, Karavanınızı güle güle kullanın , mutlu gezileriniz olsun. Doğan

19. dogan124

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Sayın Fekinci, Normal çalışmada 110 watt elektrik gücü çeken buzdolabınız kalkışta bunun 15 katına kadar (1500-1600 watt) güç çektiği için inverteriniz yetmiyor. Ya buzdolabınıza kalkış kondansatörü taktırıp kalkış gücünü...
  20. dogan124

Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly)

Ynt: Katlanır Bot Taşıyıcı (Geliştirilmiş Porta Dolly) Serdar Bey, 2006 yılında Akturda çadırla kalmıştık. Yanımızda katlanır kayığımızda vardı. Tanıştıysak unutmuşum kusura bakmayın. Bu arada benimki de 10 feetlik modelden. Tekrar görüşmek ümidiyle, Kolay gelsin Doğan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri