Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ankaralı karavan kamp severler foruma katılanlar konuyla ilgisi olanlar ankara çevresinde kamp alanları hakkında bilgisi olanlar bilgilerimizi paylaşalım
sayın hayal-et sen en iyisi bir karavan hayal et ve ankarada full donanımlı bir karavan var arkadaşımın sana uyarsa görmeni tavsiye ederim .Elektrik güneşten su doğadan yaz kış gez...
Ben de Ankara'da yaşıyorum. Bu başlıkta Ankara'da kaç kampçı/karavancı olduğunu bulabilirsek gerçekten çok güzel olur. Bunu bir liste haline getirebilir miyiz:
1-Ad soyad - semt - motor karavan/çekme karavan/çadır
2-.........
Bu sayede olası organizasyonlar için potansiyeli de ortaya koymuş oluruz
Tüm Ankaralı kapçılara , doğaseverlere bende bir Ankaralı olarak selam ve saygılarımı sunuyorum. Dogasever dostlar, Ankaralı kampçılar bu kadar azmıyız yahu.
Sanırım yavaş yavaş artacaktır sayımız, Ankara'da tanıdığım bir çok kamp sever dost var Gezenbilir'den
Ben de kampçılık, dağcılık, tabanvay-offroad, biraz da off-road ile ilgileniyorum, hafta sonları genellikle dağlarda yürüyüşlerde oluyorum, etkinlikler bölümünden konularımızı izleyebilirsiniz..
Gezenbilir olarak harika kamplar da yapıyoruz, katılmak isteyen herkesi bekleriz ..
Doğada bir yerlerde birlikte olmak dileklerimle, selamlar sevgiler..