Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kyaz75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 100
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,851
Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz?

1 kaya75 keçiören vw t4
2 Nihat Zaloğlu Dukato
3 Doğan Böncü dogan124 Akıncı Çekme karavan
4-Aydın DEMİR aydem motorkaravan

Etiketler

aydem' Alıntı:
1 kaya75 keçiören vw t4
2 Nihat Zaloğlu Dukato
5- Hüseyin Ekmekçi Aliço Ümitköy Ducato camper

mehmet kimir elvankent- çadır karavan (emekli oluyorum nasipse çekme veya motor karavan alacağım inşallah. şimdilik çadır karavan)

1 kaya75 keçiören vw t4
2 Nihat Zaloğlu Dukato
6- Lokman Çetin Lukman raptor.06 Keçiören VW T4 camper

1 kaya75 keçiören vw t4
2 Nihat Zaloğlu Dukato
7-mehmet kimir elvankent çadır karavan

1 kaya75 keçiören vw t4
2 Nihat Zaloğlu Dukato
8-nail kira ankirali Çekme karavan

Bir iki saatlik bile olsa merkezi bir yerde (AOÇ)olabilir.Görüşmemiz ve tanışmamız,bize yakışır.
Tarih ve saat size ait.Ben uyarım.

1 kaya75 keçiören vw t4
2 Nihat Zaloğlu Dukato
9- Hikmet Özkan raptor ostim LT28 moto karavan

Kadir bey elinize sağlık ne kadar zamandır böyle bir başlık açmak istemiştim size kısmetmiş Ankaradaki bir kaç karavancı abilermle tanışma fırsatım oldu ama şu an da buraya yazmayan daha çok kişi var biz 9 kişiden daha fazlayız tanışmamızla beraber sayımız dahada artacaktır bizim İstanbuldakilerden ne eksiğimiz var onların maltepe sahil yolu varsa bizimde gölbaşımız olur ne biliyim kurt boğazı olur soğuk su olur işte bir yer olur yetrki bir araya gelelim en kralı olur.

Ynt: Foruma Katılan Ankara'lılar Kaç Kişiyiz

raptor' Alıntı:
Kadir bey elinize sağlık ne kadar zamandır böyle bir başlık açmak istemiştim size kısmetmiş Ankaradaki bir kaç karavancı abilermle tanışma fırsatım oldu ama şu an da buraya yazmayan daha çok kişi var biz 9 kişiden daha fazlayız tanışmamızla beraber sayımız dahada artacaktır bizim İstanbuldakilerden ne eksiğimiz var onların maltepe sahil yolu varsa bizimde gölbaşımız olur ne biliyim kurt boğazı olur soğuk su olur işte bir yer olur yetrki bir araya gelelim en kralı olur.
ben başlığı açalı nerdeyse 2 yıl oldu ama geç de olsai ilgi görmesi beni çok sevindirdi

1 kaya75 keçiören vw t4
2 Nihat Zaloğlu Dukato
9- Hikmet Özkan raptor ostim LT28 moto karavan
10-Türker KAYA kutlukaya Dikmen Fiat-Ducato camper

böyle bir başlık olduğunu farketmemiştim .henüz farkediyorum ama geç kalmış sayılmayız .evet bekliyoruz yokmu başka Ankaralı.en kısa zamanda bir tanışma organizasyonu düzenlememiz lazım bence bir pazar günü olursa katılım açısından iyi olur düşüncesindeyim ben gelirim diyenler varsa belirtsinler ve yer zaman belirleyelim.

raptor' Alıntı:
böyle bir başlık olduğunu farketmemiştim .henüz farkediyorum ama geç kalmış sayılmayız .evet bekliyoruz yokmu başka Ankaralı.en kısa zamanda bir tanışma organizasyonu düzenlememiz lazım bence bir pazar günü olursa katılım açısından iyi olur düşüncesindeyim ben gelirim diyenler varsa belirtsinler ve yer zaman belirleyelim.
Tanışma organizasyonunu tez zamanda gerçekleştirmek lazım. Nerede hareket orada bereket. Aralık 2010 içinde tanışmayı yapıp, o arada ocak ayı içinde yapılacak etkinlik (Ankara civarında bir yere haftasonu gezisi olabilir) de kararlaştırılabilir.

bence de çok geç kaldık biyerlerde buluşup tanışmalıyız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR