aydem' Alıntı:1 kaya75 keçiören vw t4
2 Nihat Zaloğlu Dukato
3 Doğan Böncü dogan124 Akıncı Çekme karavan
4-Aydın DEMİR aydem motorkaravan
5- Hüseyin Ekmekçi Aliço Ümitköy Ducato camper
ben başlığı açalı nerdeyse 2 yıl oldu ama geç de olsai ilgi görmesi beni çok sevindirdiraptor' Alıntı:Kadir bey elinize sağlık ne kadar zamandır böyle bir başlık açmak istemiştim size kısmetmiş Ankaradaki bir kaç karavancı abilermle tanışma fırsatım oldu ama şu an da buraya yazmayan daha çok kişi var biz 9 kişiden daha fazlayız tanışmamızla beraber sayımız dahada artacaktır bizim İstanbuldakilerden ne eksiğimiz var onların maltepe sahil yolu varsa bizimde gölbaşımız olur ne biliyim kurt boğazı olur soğuk su olur işte bir yer olur yetrki bir araya gelelim en kralı olur.
Tanışma organizasyonunu tez zamanda gerçekleştirmek lazım. Nerede hareket orada bereket. Aralık 2010 içinde tanışmayı yapıp, o arada ocak ayı içinde yapılacak etkinlik (Ankara civarında bir yere haftasonu gezisi olabilir) de kararlaştırılabilir.raptor' Alıntı:böyle bir başlık olduğunu farketmemiştim .henüz farkediyorum ama geç kalmış sayılmayız .evet bekliyoruz yokmu başka Ankaralı.en kısa zamanda bir tanışma organizasyonu düzenlememiz lazım bence bir pazar günü olursa katılım açısından iyi olur düşüncesindeyim ben gelirim diyenler varsa belirtsinler ve yer zaman belirleyelim.