İnsanların Hakkında Ne Söylediği Umrunda Olmasın...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Arkiler güzel bir hayat yaşamak için başkalarını pek fazla takmamanız gerekiyor. Eğer insanları kafaya takarsanız ben gibi şizofren olursunuz. İnsanların özellikle de sizin hakkınızda ne düşünüp buyurduklarını kafaya takmayın. Bırakın size ne derlerse desinler. Zaten bunu asla değiştiremeyeceksiniz. Bazı insanlar kötüdür ve çevrelerini sürekli zehirlerler. Siz onlar için öyle olun bundan size hiçbir şey olmaz. İftira çok çirkin bir şey ama bunu sürekli yapan aşağılık insanlar var. Bu insanları siz değiştiremezsiniz bu yüzden kendinizi koruyun hayatta denizler gibi engin olun bırakın hakkınızda isteyen istediğini düşünsün.
Bana kamp düzenlediğim için pezevenk demeye kalktılar üstelik kampçı dostlarım dediğim insanlar da buna göz yumdular. Düşerseniz bir tekme de önüne kimin geldiyseniz ondan yersiniz. Dostluk falan yalan hepsi hikaye.
Ama size öyle dediler diye öyle olmak zorunda değilsiniz arkiler. Örneğin ben bir öğretmenim. Öğretmen olduğumu ve paramı bu işten kazandığımı aslında herkes biliyor. Yalancılar ne derse desin onlar bizim umurumuzda değiller.

Etiketler
Ben şizofren olup hastanelere düştükten sonra artık her şeyi açık açık konuşuyorum. Bu beni sağlam ve güçlü yapıyor arkilerim. Dedikoducu insanlardan zarar gördüm hayatta. Ama hayat hala benim elimde. Onu yaşayacak olan benim.

Şu anda yalnızlığımı bir kuşla paylaşıyorum. Evimdeyim. Çok şükür iyiyim. Sağlığım şu an için yerinde arkilerim. Ben yarını hiç bilemem sadece bugünü yaşıyorum.
Hep bugünü yaşayarak bu hayat geçiyor. İnsanları takıp şizofren olmak çok anlamsız bir şey. Hayatta herkes istediğini yaşar ve olur. İftira eden insan çiğ insandır arkiler...

Ben Şizofren olduktan sonra adete bir halt olmadığımın dersini almış oldum. İnsan kendini bazen de bir halt zannediyor ama değil. Hepimiz sadece bir insanız ve her şey hepimizin başına gelebilir. Herkesin bunu iyi bilmesi lazım. Hayat insana öğretiyor...

Aslında ben çok güzel dostlar edindim ve bu dostluklarım da halen sürüyor arkiler. İyi ki ben Kampçı Yücel GÜNDÜZ olmuşum. Dostlarım için yaptığım şeyleri de iyi ki yapmışım diyorum. Bana değer kıymet vermeyenin bu kendi sorunu ben kendi çapımda epiy değerliyim kendim için arkiler...

Benim asıl dostlarım kitaplarım. Kitap okuma hobimi sürdürüyorum hala. Bir kitabı okurken yazarının Dünyasına girerim. Sanki bir arkadaşımmışçasına...
Ama ben sanal bir insan değilim kampçı dostlarım gayet gerçekler. Onları EGEKAMP adında bir Facebook Grubunda biriktiriyorum. Her akşam onlara iyi geceler diliyorum.
Benim gariban Dünyamda Gezenbilir'deki insanlar da hep dostumdur.

Şizofren olduktan sonra artık hayatımda bazı şeyleri değiştirmeye çalıştım. İnsanların hakkımda ne düşünüp buyurdukları umrumda değil. İnsanlar bu sitede de bana yanıt vermeyerek beni değersizleştirmeye çalışıyorlar ama bu da umrumda değil. Kendine selam verilen bir insan bu selamı almıyorsa, Saklamadığın, yazdığın için sana değersiz muamelesi yapıyorsa bu kendi sorunudur. Başkasının davranışı benim değerimi düşüremez arkadaşlar. Ben yazdıklarımı ve yazmayı her zaman çok değerli buluyorum. Yazmak beni rahatlatır. Derdo Paşam Zeynel Abi sadece bana yaz diyor ama onun da sözünü dinleyemiyorum sonuçta her şeyi bu forumda yazdım ve paylaştım. Gezenbilircilik benim canıma işlemiş artık.

Ben başka insanlar da benimle aynı duruma düşmesinler diye yazıyorum. Saklayarak başkalarına faydalı olamazsınız. Yaşananları bütün açıklığıyla yazıyorum.

Gezenbilir Forumu benim yazı mecram oldu. Yazı yazmak konusunda zaman içerisinde kendimi çok geliştirdim ama bu konuya özellikle emekliliğimde eğileceğim. Güzel bir eğitim almayı ve bu kulvara öyle girmeyi düşünüyorum. Her şeyin başı bence eğitimdir. Yaratıcı yazarlık konusunda da güzel eğitimler var. Ancak kimsenin okumadığı şeyler yazmak da istemiyorum. Bu yüzden eğitim alıp önce kendimi geliştireceğim. Belki de bu alanda kendimi geliştireyim derken hayat akıp gidecek elimden. Ama olsun ben forumda yazarak zaten en önemli şeyi yapıyor fikirlerimi birer ANONİM olarak herkesle paylaşıyorum. Benim karavancılığa bırakacağım miras büyük oranda sevgiden başka bir şey değil. Sevgimi bırakıp bu Dünya'dan göçeceğim bir gün...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,095
Kayıtlı Üye Sayımız
167,001
Kaydolan Son Üyemiz
cagliaria

Çevrimiçi üyeler