yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Arkiler güzel bir hayat yaşamak için başkalarını pek fazla takmamanız gerekiyor. Eğer insanları kafaya takarsanız ben gibi şizofren olursunuz. İnsanların özellikle de sizin hakkınızda ne düşünüp buyurduklarını kafaya takmayın. Bırakın size ne derlerse desinler. Zaten bunu asla değiştiremeyeceksiniz. Bazı insanlar kötüdür ve çevrelerini sürekli zehirlerler. Siz onlar için öyle olun bundan size hiçbir şey olmaz. İftira çok çirkin bir şey ama bunu sürekli yapan aşağılık insanlar var. Bu insanları siz değiştiremezsiniz bu yüzden kendinizi koruyun hayatta denizler gibi engin olun bırakın hakkınızda isteyen istediğini düşünsün.
Bana kamp düzenlediğim için pezevenk demeye kalktılar üstelik kampçı dostlarım dediğim insanlar da buna göz yumdular. Düşerseniz bir tekme de önüne kimin geldiyseniz ondan yersiniz. Dostluk falan yalan hepsi hikaye.
Ama size öyle dediler diye öyle olmak zorunda değilsiniz arkiler. Örneğin ben bir öğretmenim. Öğretmen olduğumu ve paramı bu işten kazandığımı aslında herkes biliyor. Yalancılar ne derse desin onlar bizim umurumuzda değiller.
Bana kamp düzenlediğim için pezevenk demeye kalktılar üstelik kampçı dostlarım dediğim insanlar da buna göz yumdular. Düşerseniz bir tekme de önüne kimin geldiyseniz ondan yersiniz. Dostluk falan yalan hepsi hikaye.
Ama size öyle dediler diye öyle olmak zorunda değilsiniz arkiler. Örneğin ben bir öğretmenim. Öğretmen olduğumu ve paramı bu işten kazandığımı aslında herkes biliyor. Yalancılar ne derse desin onlar bizim umurumuzda değiller.