Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...
Ben doğada olmayı sevdiğim için doğaya kaçmak için elimden geleni yapan birisiyim. Boş zamanlarımda doğaya kaçıyorum ve bunun içinde haftasonu kampçılığı faaliyetlerim de oluyor zaman zaman... Ama sadece balkonuma çıkmak veya evimin önündeki parka çıkmak da bana yetiyor. İlle kamp yapacağım ve bunu ille insanlarla birlikte grupla yapacağım diye bir zorunluluğum yok. Birlikte olduğum insanlar bana zarar vermeye çalışırsa basitçe onları s.ktir ederim hayatımdan arkadaşlar. Benim kimseye bir mecburiyetim yok.
Kendi karavanımı yaparak bir yola çıktım. Yolda insanlar tanıdım. İnsanlar beni yanlış değerlendirip dejenere etmeye kalktılar. Belki de beni sadece kullandılar. Onları da orada oldukları yerde bıraktım. Kimsenin kalbini kırmadan yoluma devam ettim. Halen kampçılığımı bana faydası olan şekliyle yapmayı sürdürüyorum. Ben hiçbir zaman kimse gibi olamam. Çünkü ben benim arkiler. Benim gerçeklerim bu işi daha sabit yapmayı gerektiriyor.
Kampçılık hobimi yaşadığım sürece bana faydalı olan şekliyle yapmayı sürdüreceğim. İlerde şartlarım değişirse belki ben de gezerim. Şu an bunun bir anlamı yok.
Güçlü'mün yazlık lastiklerine yakında geçiş yaparız. Angara kışlık lastiğin önemli olabileceği bir coğrafya. Ancak bu kış çok da lazım olmadı kışlık lastikler. Yine de her kasımda düzenli olarak kışlıklara geçiyoruz. Güçlü'nün benim hayatımdaki önemli yeri ve önemi onu her koşulda hazır ve çalışır tutmayı gerektiriyor.
İnsanlar beni ne kadar benimle dalga geçip beni ötekileştirseler bile, Ben istediği gibi özgür yaşayabilecek cesur birisiyim. Hayatımı istediğim gibi özgür yaşamaya devam ediyorum. Bana yaptıkları sosyal eziyet beni daha da güçlendirdi.
Maddi imkansızlıklar ve sağlık problemleri nedeniyle karavancılığı bırakıyorum. En kısa sürede karavanımı satacağım. Artık bu sayfalarda bir şey paylaşmayacağım. Zaten gezebildiğim de yok.