yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Ynt: 2009 Yılı 3 Karavan Gezimiz
Bülent Bey,
Güzel fotoğraflar ve paylaşımlar için teşekkürler,
Selamlar,
Bülent Bey,
Güzel fotoğraflar ve paylaşımlar için teşekkürler,
Selamlar,
siz Samsun'dan-Sinop'a,biz Sinoptan-Samsuna giderken yol çalışması olan bir bölgede korna ile sizi selamlayan bendim.SNOB' Alıntı:Selam arkadaşlar, hepinizin güzel dilekleri için teşekkürler gezi anılarımıza 2010 yılı batı Karadeniz gezimize 04/07/2010 tarihinde başlamamız nedeniyle ara vermiştim. 30 gün kadar süren bu kısa tatilimizden sonra inşallah kaldığımız yerden devam ederiz. ) Saygılar...
Döndüğünüzde evcan kampta buluşuruz ummuştum,Serdar beyden izin sürenizin doluşundan gelemiyeceğinizi öğrendim önümüzdeki gezi veya kamplardan birinde tanışmak ümidiyle diyorum.Gezimiz sizdede olduğu gibi yağmursuz geçtiğinden bize doyurucu geldi fotoğraf makinemiz yanımızda olmadığından istanbul'a döndüğümüzde bir başlıkla paylaşmayı düşünüyorum.Güzel bol gezili günler dileğiyle..dogan124' Alıntı:Sayın enverdede,
O gün karşılaştığımızda sıcak selamınız çok hoşumuza gitmişti ve selam verenin siz olduğunu tahmin etmiştik. Umarım sizin geziniz de güzel geçmiştir.
Doğan
oort cloud' Alıntı:Merhaba
Yukarıdaki yel değirmenlerini görünce , Sayın Cem Babadağ ve Rocinante' si aklıma geldi .Paylaşımlarınız için teşekkürler.