2009 Yılı 3 Karavan Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SNOB Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,005

Etiketler

Ynt: 2009 Yılı 3 Karavan Gezimiz

Selam arkadaşlar, hepinizin güzel dilekleri için teşekkürler gezi anılarımıza 2010 yılı batı Karadeniz gezimize 04/07/2010 tarihinde başlamamız nedeniyle ara vermiştim. 30 gün kadar süren bu kısa tatilimizden sonra inşallah kaldığımız yerden devam ederiz. :smiley:) Saygılar...

Merhaba
Yukarıdaki yel değirmenlerini görünce , Sayın Cem Babadağ ve Rocinante' si aklıma geldi .Paylaşımlarınız için teşekkürler. :smiley:

SNOB' Alıntı:
Selam arkadaşlar, hepinizin güzel dilekleri için teşekkürler gezi anılarımıza 2010 yılı batı Karadeniz gezimize 04/07/2010 tarihinde başlamamız nedeniyle ara vermiştim. 30 gün kadar süren bu kısa tatilimizden sonra inşallah kaldığımız yerden devam ederiz. :smiley:) Saygılar...
siz Samsun'dan-Sinop'a,biz Sinoptan-Samsuna giderken yol çalışması olan bir bölgede korna ile sizi selamlayan bendim.

Sayın enverdede,

O gün karşılaştığımızda sıcak selamınız çok hoşumuza gitmişti ve selam verenin siz olduğunu tahmin etmiştik. Umarım sizin geziniz de güzel geçmiştir.

Doğan

dogan124' Alıntı:
Sayın enverdede,

O gün karşılaştığımızda sıcak selamınız çok hoşumuza gitmişti ve selam verenin siz olduğunu tahmin etmiştik. Umarım sizin geziniz de güzel geçmiştir.

Doğan
Döndüğünüzde evcan kampta buluşuruz ummuştum,Serdar beyden izin sürenizin doluşundan gelemiyeceğinizi öğrendim önümüzdeki gezi veya kamplardan birinde tanışmak ümidiyle diyorum.Gezimiz sizdede olduğu gibi yağmursuz geçtiğinden bize doyurucu geldi fotoğraf makinemiz yanımızda olmadığından istanbul'a döndüğümüzde bir başlıkla paylaşmayı düşünüyorum.Güzel bol gezili günler dileğiyle..

[attachment=1]

oort cloud' Alıntı:
Merhaba
Yukarıdaki yel değirmenlerini görünce , Sayın Cem Babadağ ve Rocinante' si aklıma geldi .Paylaşımlarınız için teşekkürler. :smiley:

Burası tam bana göreymiş. İlk fırsatta bir saldırı planı hazırlamam gerek :D

Bülent bey, paylaşım için teşekkürler. İnanın çekme karavanları yollarda görünce çok ama çok seviniyorum. Tekerlerinizin hep dönmesi dileği ile...

CIMG1005.jpg

Sevgili dostlar 2009 gezi anılarımıza biraz tatil rehaveti birazda işlerin yoğunlu nedeniyle epey bir ara verdik...sanırım bu kadar aradan sonra birkaç güzel anıları tazeletecek fotoğraf daha ekleyelim... Mutlu ve güzel geziler dileğiyle.

10082009(006).jpg

10082009(009).jpg

10082009.jpg

CIMG1032.jpg

CIMG1059.jpg

Arkadaşlar o güzel günleri hatırlamak muhteşem keyifli oluyor, insan yeniden kendini eşsiz doğanın kollarında buluyor.

CIMG1063.jpg

CIMG1072.jpg

CIMG1074.jpg

CIMG1076.jpg

CIMG1091.jpg

Çok güzel gezi olmuış. Karavancı sevmeyen kamping çok ilginç geldi ;D Şimdiden denizi özledik. Sevgiler :smiley:

Arkadaşlar beğenileriniz ve iltifatlarınız için teşekkürler, elimden geldiğince gezilerimi paylaşmak istiyorum ama siteye resmi eklemek bayağı bir uğraştırıcı ve zaman alıcı olduğundan daha 2009 gezimizi bitirip 2010 gezimize sıra gelmedi:smiley:) Biraz da resimler konuşsun değilmi?

CIMG1096.jpg

CIMG1097.jpg

CIMG1109.jpg

CIMG1158.jpg

İnsan güzel yerler de güzel insanlarla karşılaşıp, hayat boyu sürecek dostluklar, arkadaşlıklar kurabiliyor....işte karavancılık bu.......

SDC10753.jpg

SDC10755.jpg

SDC10756.jpg

CIMG1220.jpg

CIMG1221.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR