Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,325

Etiketler
Haşmet'ciğim,hayırlı olması dileği ile kendim almış kadar sevindiğimi bilmeni isterim. Ben sadece tadilat için 15 gündür malzeme teminine uğraştım,daha yapımı duruyor. Bu nedenle sanada kolay gelsin demek isterim. Kazasız belasız mutluluk içinde kullanmanı dilerim. Sevgi ve saygılarımla...

Evet arkadaşlar aracımı alalı yaklaşık 4 gün oldu. İlk gün sadece Ankara'dan getirmekle geçti. Uzun, yorucu, yalnız ama çok keyifli ve heyecan dolu bir yolculuktu. Ertesi gün arkadaşlarıma aracı göstermekle ve akşam üzeri serviste bazı yerlerindeki problemleri halletmekle geçti. Kırık olan sağ ayna değişti, kapılar ayarlandı. Tavanda mevcut olan ve ne işe yaradığını anlamadığım bir boru söküldü ( sonradan klima bağlantı borusu olduğunu öğrendim ama hem çok çirkin duruyordu hem de iki ağzı açık olduğundan içeriye direk su giriyordu.) Yerinin yaması yapılıp macunla kapatıldı.
Dünse aracın kargo bölümünde yere döşenmiş olan kontraplakları söktüm ve dehşet bir manzarayla karşılaştım. Adamlar plakaları yerleştirirken içini temizleme gereği bile duymamışlar. Altından yaklaşık yarım kova çöp çıktı, toz toprak içinde olan bu alandan kaynak elektrotları, inşaat çivileri v.s. temizledim. Kontraplakları deterjanlı suyla yıkayıp fırçayla temizledim ve kurumaya bıraktım. Bu gün başka işlerim olduğundan boş geçecek.

dalgıç' Alıntı:
Haşmet'ciğim,hayırlı olması dileği ile kendim almış kadar sevindiğimi bilmeni isterim. Ben sadece tadilat için 15 gündür malzeme teminine uğraştım,daha yapımı duruyor. Bu nedenle sanada kolay gelsin demek isterim. Kazasız belasız mutluluk içinde kullanmanı dilerim. Sevgi ve saygılarımla...
Abdi abi teşekkürler. Sen de tadilata başlıyormuşsun kolay gelsin :smiley: :smiley: :smiley:

drares' Alıntı:
Erhan bey teşekkürler. Şimdi düşünme ve imalat sırası bizde umarım güzel bir şeyler yapabiliriz. :smiley: :smiley: :smiley:

:smiley: Eeeee işin zor kısmı şimdi başlıyor Haşmet bey ama tatlı zorluk eminim en iyisini yaparsınız....

Selamlar
Erhan

Haşmet beygecikme için özür diliyor,ideal bir karavan olacağına inandığım aracınızın hayırlı olmasını diliyorum.[attachment=1]

Lale-Seklinde-Nazar-Boncugu-4c398fcc1964f.jpg

Haşmet Bey,

Hayırlı olsun, en kısa zamanda karavanınız kulanılır hale getirip gezmeye başlamanızı diliyorum.

Kolay gelsin.

Selamlar,

Doğan

enverdede' Alıntı:
Haşmet beygecikme için özür diliyor,ideal bir karavan olacağına inandığım aracınızın hayırlı olmasını diliyorum.[attachment=1]
Enver abi özür dilenecek bir şey yok, ben de her an foruma katılamıyorum ;) ;) ;) Ayrıca nazar boncuğu çok güzelmiş. Eşim ve ben çok beğendik, Teşekkür ederiz :smiley: :smiley: :smiley:

Haşmet Bey,siz aracınızı alalı bir hafta olmuş, inanın benim daha yeni haberim oldu.
Bakıyorum tüm dostlar iyi dileklerini iletmişler, tümünün aracınızla ilgili iyi dileklerine ben de
katılıyorum.Ben de sizin yeni aldığınız araç benzeri birşeyler düşünüyorum; ama biraz daha
zaman geçmesi gerekiyor, koşullar gereği.
Şu anda koşullarım uygun olmasa da, satılık ve uygun olabilecek araçlara fırsat bulduğumda
ben de bakıyorum,aldığınız aracı ben de gördüm, özel kullanacağınızdan uzunca bir süre rahatlıkla
kulanabileceğiniz bir araç diye düşünüyorum.
Aile fertlerinizle kısa geziler yaparak,hem aracın durumu ile ilgili uygulamalı bilgi sahibi olur,
hem deneyimlerinizi artırırsınız.Sağlıklı, mutlu nice güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
İzmir'den selamlar, sevgiler.

haşmet bey, kusuruma bakmayın, yeni aracınızı ilk günden beri takip ediyorum lakin ancak cevap yazacak fırsat buluyorum, kocaoğlanınız hayırlı uğurlu olsun, sizin gibi bir kaç karavan eskitmiş birinin elinde mükemmel bir camper'a dönüşeceğine eminim, şimdiden iyi günlerde, keyifli gezilerde kullanmanız dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR