Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,243
gemiadami' Alıntı:
Haşmet Bey hayırlı olsun.Temiz bir araç gibi duruyor.
Coşkun bey teşekkürler. Araç piyasadaki satılıklar içinde gerçekten temiz ve düşük kilometreli en uygun olanıydı. Ama sürekli satılık ilanlarını takip etmek gerekiyor. Biz 2 ay önce buradan bir arkadaşımıza aynı aracın 42000 km.de klimalı olanını bulup aldık. :smiley: :smiley: :smiley:

Etiketler
:smiley: Haşmet bey hayırlı ugurlu olsun yeni aracınız, umarım istediğiniz gibi yaparsınız yeni karavanınızı.

Selamlar
Erhan

karagozlers' Alıntı:
Yeni aracınızla sağlık ve mutluluk içerisinde güzel geziler dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.
Süreyya bey teşekkür ederim.Sizin de hayallerinizin bir an önce gerçekleşmesi dileğiyle :smiley: :smiley: :smiley:

serkanguranc' Alıntı:
Hayırlısı olsun ... Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.....Çok güzel bir karavan yapacağınıza eminim.Araçta çok şık ... Hemen bir nazar boncuğu...
Serkan bey teşekkürler, proje konusunda düşünme aşamasındayım. Zaten önümde oldukça uzun bir süre var. Nazar boncuğu bir tane arka cama yapıştırdım. Ama öne de bir tane düşünüyorum :D :D :D

taiga' Alıntı:
Haşmet hocam,

İnanın çok sevindim...
En kısa zamanda tamamlamanızı diliyorum...
Sanırım aracın trafiğe çıkış tarihini baz alıyorlar, dolayısıyla 2007 model olsa da belki temmuz-ağustos 2006 da tescil olmuştur...
2011 sonbaharında karavan ruhsatını çıkarabilirsiniz... ;)
Haldun bey teşekkür ediyorum, ben de kısa zamanda tamamlamak isterdim ama "gel 2012 gel" diyorum. Daha trafik tescil tarihini öğrenemedim o yüzden en kötüsünü baz alıyorum

orsaalabanda' Alıntı:
Bu habere çok ama çok sevindim. :smiley: Araç olarak da, marka olarak da, hacim ve model olarak da en doğru tercih... En çok da ne için sevindim biliyor musunuz?.. Bu arayış yolculuğuna birlikte çıktığımız günden bu yana epey uzun zaman geçirdik. Vardığımız noktada artık neredeyse "karavansız karavancı" kalmıyor... Sıradaki "kıdemliler" kendilerini bilir. "Artık küçük bir azınlıksınız. Sıra sizde ve gözümüz üzerinizde, ona göre :D" Darısı sizlerin de başına diyelim...

Haşmet hocam, hayırlı, uğurlu olsun!

Tasarımın zaten kafanızda çoktan hazır olduğunudan eminim. Ama yine de uykusuz geceler, yatakta dönüp durmalar, oradan oraya savrulan düşünce fırtınaları başlıyor. :D Ne tatlı heyecandır şimdi... Paylaşmaktan zevk duyacağız.
Cem kardeşim çok çok teşekkür ederim. Araç tercihindeki görüşüne kesinlikle katılıyorum, sanki fiat firması yeni kasa ducatoyu karavan yapılabilsin diye üretmiş. Heyecanla kafamdaki projeyi oluşturmaya çalışıyorum. :smiley: :smiley: :smiley:

ilker 72' Alıntı:
Haşmet bey aracınız hayırlı olsun. En kısa zamanda bitirmeniz dileği ile.
Yeni kasa dukatonun yapımını takip etmek, bizede çok keyif verecek .
Size şimdiden iyi çalışmalar, kolay gelsin.
İlker bey teşekkür ederim. En kısa zamanda bitmesine biter de ah şu 5 yaş sınırı olmasa :( :( :(Planlar kafada oluşmaya başladı zamanla olgunlaşacak :smiley: :smiley:

buralpdi' Alıntı:
Haşmet bey valla süpriz oldu, çok sevindim, güle güle kullanın, artık sizinde araçla yatıp araçla kalkmakla geçen günleriniz başladı ;D
şimdiden kolay gelsin, bize göre daha tecrübelisiniz ama size naçizane tavsiyem fazla plan yapmayın :smiley:, ana hatları belirleyin, önemli olan ana hatlar(mutfak-banyo-yatak-oturma gurubu) ondan sonra sırası geldikce aşama aşama işlemleri halledin,
selamlar
Levent ustam, sizin tecrübelerinize güveniyorum. Hep birlikte bir çok kamper imal ederiz ;) ;) :smiley:

Haşmet bey,merhaba ve hayırlı uğurlu olsun.ALLAH kaza bela vermesin.ALLAH tamamına erdirsin.Siz tegrübeli bir motokaravancı olarak mutlaka gereksinimlerinizi karşılayacak ve idealinizdeki bir camperı yaratacaksınız.Bizlerede bir örnek teşkil edecektir.Güle güle kullanın.Değerli ailenizede selamlar.SEVGİ ve SAYGILAR.

aslanahmet' Alıntı:
Çok sevindim Haşmet Bey. Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Artık iç izolasyonu ve kaplaması ile başlarsın işe :smiley: gerisi 2012 ye.
Hakan bey teşekkür ederim. İç izolasyona önümüzdeki hafta başlayacağım. Haftaya Urla'da rahat etmek istiyorum. :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR