Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drares Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 545
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,237
Merhaba, Hasmet bey Hayirli ugurliu olsun tez bitirip uzun ve saglikli geziler dilegiyle bir yerlerde Karsilasmak dilegiyle. :smiley:

Selamlar.

Kadriye & Ercan

Etiketler
Bu haberı hep almayı beklıyordum. Neden se sankı yazdıgı yazılarında bana , Haşmet beyın ıcınde yarım kalmış bır heyecanın ozlemını hıssedebıldıgıme ınanıyordum. Kımbılır.
Haşmet bey kardesımız hayırlı ugurlu olsun . İçimden , " şimdı oldu işte " demek gelıyor. Gule-gule kullanın. :D

RÜZGAR' Alıntı:
Yeniden bir karavana kavuşacak olmana çok sevindim. :D
Umarım en kısa zamanda tamamına erişirsin.
Artık bu tazelenmiş hevesle kimse tutamaz seni.
Kazasız belasız mutlu bir karavancılık yaşamı dileklerimle,kutlarım.

Rüzgar
Hüseyin abi öncelikle geciken cevabım için özür diler,güzel dileklerin için teşekkür ederim. Siz ve değerli kabin amirinizin izinde güzel gezileri -belkide- hep beraber yaşayabilme arzusuyla "tutulmamayı" arzu ediyoruz :smiley: :smiley: :smiley:

egeli' Alıntı:
Haşmet Bey,

Yeni aracınızı sağlıklı günlerde, huzur ve mutluluk içinde kullanın... :D :D
Gerçekten çok sevindik.

'Egeli Karavancılar Buluşması'nda buluşmak üzere...

Ülker&Yavuz
"Egeli" karavan sever büyüklerimiz Ülker hanım ve Yavuz beyin bizim sevincimize ortak olması eşim ve beni hem duygulandırdı, hem de gurulandırdı. Biz de 11-12 Aralık tarihlerini heyecanla bekliyoruz. Orada görüşmek ümidiyle...
:smiley: :smiley: :smiley:

yugun' Alıntı:
Haşmet Bey,
Bu müjdenize çok sevindim,
Güle güle, güzel gezilerde kullanın,
Araç gerçekten güzel görünüyor,
Bence bir süre beklemenize değecek bu araç...
Buluşmada görebiliriz umarım.
Yücel hocam güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Beklemeyi göze alarak bu aracı tercih ettim. Aslında 2006 model eski kasa 12 m3 bir ducato almak üzereydim. Ama satıcı söz vermesine rağmen beni beklemeyip aracı başkasına satınca ben de bu araçta karar kıldım ve satın aldım. Şimdi 2012 yılını bekleyeceğim. Ama bu arada araç içinde yine de bazı düzenlemelere gidip kısa kamplar için hazırlayacağım. Bu kampların ilki de Urla buluşması olacak.:smiley: :smiley: :smiley:

gezmen' Alıntı:
Akşamın en güzel haberi; güle güle kullanın...

Cavid Sezen
Cavid hocam teşekkür ederim. Sizin de beklentilerinizin gerçekleşmesi dileğiyle...
Bu arada Urla'ya gelme konusundaki fikriniz nedir?

fahrigül' Alıntı:
Sn. Haşmet bey, Yeni aracınız hayırlı ve uğurlu olsun. Sağlık mutluluk dolu geziler dilerim.
Fahri bey güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Urla'da görüşmek dileğiyle... :smiley: :smiley: :smiley:

yaybek' Alıntı:
Haşmet abi hayırlı olsun çok güzel bir araba temiz görünüyor inanın çok sevindim yeni nesil ducato'nun avantajları çok doğru bir karar vermişsiniz Allah tamamına erdirsin.

Abi affınıza sığınarak karavanın adını yazmışsınız ama bende daha başka bir isim çağrıştırdı aklıma gelen HAŞMETLİ ;D güzel olur sanki.
Yusuf kardeşim temennilerin için teşekkür ederim. "Haşmetli" güzel bir isim eşim ve çocuklarımın beğenisine sunacağım. Allah sana da gönlüne göre bir karavan nasip eylesin :smiley: :smiley: :smiley:

Benim "gamper"im KOCAOĞLAN, bence şöyle olmalı: (15 ve 17 m3 kamperler için uygun bu koca oğlan nitelemesi)

Benim gamperim "Goc'oğlan" ya da,
Benim gamperim "Goc'o'lan". :smiley:

Cavid Sezen
Not: İzmir buluşmasına katılmam net değil; o yüzden yazmadım ama uyarsa istiyorum.

atiladi' Alıntı:
Haşmet, gamper'in hayırlı olsun, artık kesin bilgisayarda tasarım bağımlısı olacaksın..
Dönüşüm projesi tarihi için aracın tescil tarihi 2007'nin hangi ayı.?
Atilla abi teşekkür ederim, bilgisayar bağımlılığım iki katına çıktı, bir taraftan da elimdeki kataloglardan sürekli model arayışındayız (eşim ve ben),Aracın tescil tarihini halen öğrenemedim, çünkü benim elime noterden verilen ek 44 adlı belgede yazılması gerekirken belirtilmemiş. Satıcıyı dün aradım seyahatte olduğu için bilgi veremedi. Bu gün öğreneceğimi ümit ediyorum. :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR