Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 239
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 57,001
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Yücel hocam, geçmiş olsun...

Etiketler

Yücel kardeşim.
Güzel geziler çıkartıyorsun. Ne güzel . İnsan imren'miyor degil hani. Ne-de olsa içimdeki törpü leyemediğim motorcu köşelerimin heyecanını depreştirdiniz . Hatırlarım da ; gece yolculuklarımda ogar ımın sessinden asi'leşir nâralar atardım keyiften . Neyse.
Sana keyifli geziler dilerim . Yolun açık olsun.
Selamlar :smiley:

Merhaba hasmet bey tesekkurler.

merhaba mehmet abi tesekkurler tatilin basinda bir demirci gezisi yapabildim lakin akcakerdik gecidini kardan gecemedim ve gezimi kisa kesip geri dondum motorla gezmekten gercekten ben de cok keyif aliyorum kimselere bagimli kalmadan ozgurce solo cikiyorum yollara lakin kisin cok uzun yolculluklar biraz usutuyor hem de her turlu donanima ragmen bu aylarda kisa turlar yapmakts fayda var bende mmotoru birakip otobusle ankaraya ablamin yanina geldim simdilik buradayim insallah yaza motorumla solo uzun geziler de yapmak istiyorumm insallah kismet olursa selamlar ankaradan

Geçmiş olsun hocam,bişeyolmadan atlatmışsınız...

Bugun ankarada ablamla beraber ankamalle gittik once oradan ablam bana motosiklette de giyebilecegim cok guzel botlar aldi her ne kadar motorumdan ayri dussem de bu tatilde yine de her seyi alirken oncelikle motora uygun mu ona bakiyorum neyse sonrasinda bahceli yedinci caddeye gidip beraber bir yemek yedik ve bahceli yedinci cadde gezisi yaptik iste tatilin bu gunu de boyle gecti motorumdan gecici olarak ayri dussem de keyfim yerinde cok sukur cuma sabah mmarastan cok sevdigi ve ozledigi yegenlerim de gelecekler insallah iste tatilin bu gunleri boyle geciyor ancak ben memnunum cunku bu hayattaki en onemli sey aileniz herkes size sirtini donse aileniz yine de arkanizdadir ve aileniz sayesinde yikamaz kimse sizi herkese ankaradan bol selamlar

Tesekkurler salih bey cok sukur bugunlerde ankarada hava cok guzel evimizse zaten sicacik cok sukur botlari ozellikle motor kullanimina uygun aldimizmire dondugumde motorsikletli solo gezilerimde kullanmaya devam edecegim

Merhaba arkadaslar

Halen ankaradayim bugun yegenlerim de marastan geldiler tatilimi simdilik bu sekilde ailemle geciriyorum simdilik

Bugun yegenlerimle beraber evde ev keyfi yaptik kisin yapilacak en guzel sey sevdiklerinizle evde oturmak herhalde iste bugun de boyle gecti tatilimden bir sureyi daha ablam ve yegenlerim icin ayiracagim izmirdeki gorevim icabi onlari yeterince goremiyorum yil icerisinde ayri kaliyorum benim ailem onlar ve ben onlardan uzak yasamak zorundayim ama gelecekte Ankaraya tayin istemeyi ciddi ciddi dusunuyorum Izmir de kimsem yok cunku bosandiktan sonra cok yalniz kaldim ama her seye ragmen yasiyorum ve mucadele ediyorum hayatla insallah hayat bana yeni ve guzel secenekler sunacaktir

Yucel bey once ıs, tabıkı zamanı gelınce tayın cıkarsa Ankaraya gıder sevdıklerınızın yanında olursunuz.

Allah saglık sıhat versın her sey olur, gerısı teferruat..

Tesekkurler salih bey zamanla hepsi hallolur umarim simdilik tatildeyim ve tatilimi sevdiklerimin yaninda geciriyorum zaten hava raporlari da izmirde havayi yagisli gosteriyor ben yagisli havalarda motorumla solo gezmiyorum zaten bu yuzden izmire donmemekte biraz daha ablamin yaninda kalmakla dogru bir karar veriyorum yegenlerim beni cok ozlemisler ben de onlari cok ozledim ankaradan herkese boll selamlar sevgiler

Merhaba arkadaslar

Dun yegenlerimle evde sinema keyfi yaptik ve guzel bir film izledik yakinda izmire donecegim eger hava musade ederse kucuk bir moto solo gezi daha yapabilirim umarim herkese ankaradan selamlar

Bugun de ankara da yegenlerimle birlikte brunch keyfi yaptik yarin izmire donuyorum tatilimin ankara ayagini bitiriyorum boylece

Bugun izmire donuyorum ve motorumla kavusuyorum eger hava musait olursa solo birkac gezi daha yapabilirim ben cok iyi bir aileye sahibim bu nedenle kimsenin maddi manevi bir seyine ihtiyac duymuyorum motorumla solo ozgurce geziyorum

Yollar senindir :smiley:
Kazasız-belasız inşaallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri