Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 267,673

Merhaba hocam; yazın gelmesiyle beraber Aşırı yağmurlardan dolayı Ankara ya gidemesemde hem köy hem de başka gezmeler sebebiyle forumdan ve sizin yazılarınızı takıp etmekten uzak kaldım. 72. sayfada kalmışım. Ama kitap okur gibi, birazda atlayarak son sayfaya kadar bir solukta okudum.
Yaz boyu piriyle ve güçlüyle gezemediğinize üzüldüm. Bunun sebebi her ne kadar pahalılığı öne sürseniz de asıl mesele erinmenizdir. Yine de Akcakoca ya gitmeniz azda olsa size iyi gelmiştir. Güçlünün camının çatlamasına ve arıları zehirlemenize üzüldüm. Arıları uzaklaştırmanın mutlaka daha insalcıl çözümü vardır. Fotoğraf sanatçısı olmanıza sevindim.
Yeni öğretim yılı tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olsun. Takibe devam.

Çok teşekkür ederim. Selamlar...
Yolda harcanacak yakıt ve kampların pahalılığı kampa gidemememin sebebi oldu. Akçakoca'ya gidişim iyiydi. Benim için epey bir değişiklik oldu. Seneye daha iyi bir planlama yapmaya çalışacağım. Ama kışı da değerlendirmek lazım.

Geçen yıllarda gittiğim ve çok sevdiğim Yayla Mokamp ın kapanması sonucu hala üzülüyorum. Oysa işler iyi gözüküyordu. Keşke bu güzel kamp yeri yaşasaydı.

Kısmetse bu Kasım'da bir hafta Mudanya yapmak istiyorum karavanla. Nasıl olsa soğuğun çözümü basit, Oysa sıcakların pek de çözümü yok.

Karavanlı gezilerim için Karagedik kesin çıkış ve dönüş noktası olacak. Bir de Ankara'ya uğrayıp vakit kaybetmeyeceğiz. Şimdilik haftasonu gezisi pek düşünmüyorum. Gezilerim tatillerde olacak inşallah.