yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Sokakta gördüğüm konuları fotoğraflıyorum. Bu bana zevk varir. Bir görüntüyü saklamak, O görüntüye daha sonra yeniden bakmak. Ondaki güzelliği tekrar keşfetmek bana zevk verir...
Yücel hocam içini bazen çok dolduruyorsun, bi koyversen , dünyanın derdini sen mi çekeceksin? Kolay değil biliyorum ama ne yap, ne et şu içini ferah tut.Dünya senin vatanın mı? Yurdun mu?
Sevimli hayalet Casper gibiyim. Tek istediğim dostluk idi sevi idi.Yücel hocam içini bazen çok dolduruyorsun, bi koyversen , dünyanın derdini sen mi çekeceksin? Kolay değil biliyorum ama ne yap, ne et şu içini ferah tut.
Yücel Hocam ,Geçen yıllarda gittiğim ve çok sevdiğim Yayla Mokamp ın kapanması sonucu hala üzülüyorum. Oysa işler iyi gözüküyordu. Keşke bu güzel kamp yeri yaşasaydı.
Resimlerine baktım. Hakikaten görülesi bir yere benziyor.Yücel Hocam ,
Kıbrıscık karagölü bir dene derim. Beypazarından sonra 25-30 km. Pirikampı bile bırakabilirsin belki ücrette anlaşabilirsen. Bugün geçerken bir çekme vardı orada uzun süredir duruyor. Hafta sonları iyi bir kaçış noktasıdır memleketim. Ayrıca Kıbrıscıkta Belediyenin dağ evleride var bir bak istersen webten.