Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,260

Merhaba hocam; yazın gelmesiyle beraber Aşırı yağmurlardan dolayı Ankara ya gidemesemde hem köy hem de başka gezmeler sebebiyle forumdan ve sizin yazılarınızı takıp etmekten uzak kaldım. 72. sayfada kalmışım. Ama kitap okur gibi, birazda atlayarak son sayfaya kadar bir solukta okudum.
Yaz boyu piriyle ve güçlüyle gezemediğinize üzüldüm. Bunun sebebi her ne kadar pahalılığı öne sürseniz de asıl mesele erinmenizdir. Yine de Akcakoca ya gitmeniz azda olsa size iyi gelmiştir. Güçlünün camının çatlamasına ve arıları zehirlemenize üzüldüm. Arıları uzaklaştırmanın mutlaka daha insalcıl çözümü vardır. Fotoğraf sanatçısı olmanıza sevindim.
Yeni öğretim yılı tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olsun. Takibe devam.

Merhaba hocam; yazın gelmesiyle beraber Aşırı yağmurlardan dolayı Ankara ya gidemesemde hem köy hem de başka gezmeler sebebiyle forumdan ve sizin yazılarınızı takıp etmekten uzak kaldım. 72. sayfada kalmışım. Ama kitap okur gibi, birazda atlayarak son sayfaya kadar bir solukta okudum.
Yaz boyu piriyle ve güçlüyle gezemediğinize üzüldüm. Bunun sebebi her ne kadar pahalılığı öne sürseniz de asıl mesele erinmenizdir. Yine de Akcakoca ya gitmeniz azda olsa size iyi gelmiştir. Güçlünün camının çatlamasına ve arıları zehirlemenize üzüldüm. Arıları uzaklaştırmanın mutlaka daha insalcıl çözümü vardır. Fotoğraf sanatçısı olmanıza sevindim.
Yeni öğretim yılı tüm öğrenci ve öğretmenlere hayırlı olsun. Takibe devam.
Çok teşekkür ederim. Selamlar...
Yolda harcanacak yakıt ve kampların pahalılığı kampa gidemememin sebebi oldu. Akçakoca'ya gidişim iyiydi. Benim için epey bir değişiklik oldu. Seneye daha iyi bir planlama yapmaya çalışacağım. Ama kışı da değerlendirmek lazım.

IMG_20230927_092343_1.jpg

An itibariyle Karagedik.

Karavanlı gezilerim için Karagedik kesin çıkış ve dönüş noktası olacak. Bir de Ankara'ya uğrayıp vakit kaybetmeyeceğiz. Şimdilik haftasonu gezisi pek düşünmüyorum. Gezilerim tatillerde olacak inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR