Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,251
İnsanları olduğu kadar araçları da fotoğraflamayı seviyorum. Araçların da anlatacakları bir hikayeleri olduğuna inanıyorum. Bol bol traktör çekiyorum bulunduğum köyde güzel traktörler var çünkü. Ben onları güzel bulduğum için fotoğraflarını da çekiyorum haliyle..

IMG_20230929_104624_1.jpg

Fotoğrafı uzun zamandır seviyorum. Bu sevgi son zamanda gelişmiş bir sevgi olmasa da. Bir araca, bazen bir ağaca, Bazen bir manzaraya benim bakışımı içeren bir fotoğraf çekmek beni fazlasıyla mutlu ediyor. Bunu cep telefonuyla yapmak pratik olduğu kadar sıradan bir iş yapıyor hissi uyandırıyor bende. Çektiklerimi anında paylaşabilmek de ayrıca güzel. Fotoğraflarımı İnstagram'da paylaşıyorum genelde. Nadir de olsa paylaşmadığım da olur.
Hocam,fotorafcılık çok pahalı bir hobidir.Makina ile bitmez.Lenslere de ihticınız olacak ki,makina kadar pahalı ürünlerdir.
Ayrıca saat seçer.Gün ortaları,sert ışıkları sevemez..Yürümek ister.Bakış açısının ve el pratiğinin gelişmesi zaman ister.
İlginizin şiddet ve devamlılığından emin olmadan bu işe (yüksek maliyete) girmeyin derim.
Saygılar.

Hocam,fotorafcılık çok pahalı bir hobidir.Makina ile bitmez.Lenslere de ihticınız olacak ki,makina kadar pahalı ürünlerdir.
Ayrıca saat seçer.Gün ortaları,sert ışıkları sevemez..Yürümek ister.Bakış açısının ve el pratiğinin gelişmesi zaman ister.
İlginizin şiddet ve devamlılığından emin olmadan bu işe (yüksek maliyete) girmeyin derim.
Saygılar.
DSLR makinemi daha alamadım. Çok pahalı bir makineyle başlamayacağım. İkinci el almak maliyeti epey düşürebilir.

Bugün okulda çok yorulmuşum, Ders çalışacak halim kalmadı. Bu akşamki dersimi Cumartesi Gündüz çalışmaya karar verdim.
Hocam internette eski derslerin sesli , webcam li anlatımları da oluyor. Dinlenirken dinleyebilirsiniz.

E devlet üzerinden giriyorsunuz okula kayıt var ise.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR