yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Ayrıca DSLR fotoğraf makinasında RAW formatında fotoğraflar çekip bunlarla bilgisayarda oynamayı da öğreneceğiz.
Hocam iyi günlerde kullanın sorması ayıp değilse kaç tl fiyatı ve makina sıfır mıEkli dosyayı görüntüle 643164
İşte benim ilk DSLR makinem. Bununla başlıyorum. Zamanla inşallah daha iyileri de olur...
İlk DSLR makinemi ikinci elden almayı uygun buldum. Fiyatı: 5500TL oldu. 500TL çantaya, 500TL de hızlı SD karta verdim. Onlar da ikinci el. Toplamda 6500 ödeyip geldim. Makinenin sıfırı halen satışta 9.600TL. Biraz kullanıp deneyim sahibi olunca daha yeni modellere de geçeriz inşallah. Dijital Ekrem her zaman ikinci el makinanızı alırım dedi. Biraz bunu kullanıp daha üst modellere çıkmamız mümkün.Hocam iyi günlerde kullanın sorması ayıp değilse kaç tl fiyatı ve makina sıfır mı
Shutter kaç binde acaba? Umarım çok değildir. Bir de ilave yedek batarya çok iyi olur.İlk DSLR makinemi ikinci elden almayı uygun buldum. Fiyatı: 5500TL oldu. 500TL çantaya, 500TL de hızlı SD karta verdim. Onlar da ikinci el. Toplamda 6500 ödeyip geldim. Makinenin sıfırı halen satışta 9.600TL. Biraz kullanıp deneyim sahibi olunca daha yeni modellere de geçeriz inşallah. Dijital Ekrem her zaman ikinci el makinanızı alırım dedi. Biraz bunu kullanıp daha üst modellere çıkmamız mümkün.
5000 civarı ama makine yıpranmamış. Yedek batarya almadım.Shutter kaç binde acaba? Umarım çok değildir. Bir de ilave yedek batarya çok iyi olur.
5000 bu makina için çerez. Ben Nikoncuyum.5000 civarı ama makine yıpranmamış. Yedek batarya almadım.
Teşekkür ederim üstad.5000 bu makina için çerez. Ben Nikoncuyum.
Emekliye ayırdığım D80 şu an 100k yı geçmiştir hala saat gibi çalışır.
Uzun bir süre 18-55mm işinizi görecektir. Farklı konular üzerinde çalışmalar yaptıkça farklı lenslere ihtiyacınızın olduğunu da hissedeceksiniz.
Tekrar hayırlı olsun.