Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,238

Ben bir karavancıyım, Karavanla gezebilmek için her türlü donanımım hazırdır. Sadece sıcaktan ve parasızlıktan muzdaribim. Ama gidilebilecek çok güzel bedava yerler de var. Açıkta konaklamaktan bahsetmiyorum. Bahsettiğim yerler belediye olanaklarıyla sunulan bedava imkanlar... Örneğin Konya Karatay, Afyonkarahisar, Manisa Akhisar vb.

İlk DSLR makinemi ikinci elden almayı uygun buldum. Fiyatı: 5500TL oldu. 500TL çantaya, 500TL de hızlı SD karta verdim. Onlar da ikinci el. Toplamda 6500 ödeyip geldim. Makinenin sıfırı halen satışta 9.600TL. Biraz kullanıp deneyim sahibi olunca daha yeni modellere de geçeriz inşallah. Dijital Ekrem her zaman ikinci el makinanızı alırım dedi. Biraz bunu kullanıp daha üst modellere çıkmamız mümkün.
Bende Ebaydan almıştım Canon 60D model 6-7 sene önce 1200 usd civarında set olarak 3 objektif vs.toplamda 200-300 fotoğraf çekmişimdir. Çocuklar kullanırsa diye duruyor. Aslında vakit bulsam bende kursa gideyim diyorum lafta kalıyor maalesef

Bende Ebaydan almıştım Canon 60D model 6-7 sene önce 1200 usd civarında set olarak 3 objektif vs.toplamda 200-300 fotoğraf çekmişimdir. Çocuklar kullanırsa diye duruyor. Aslında vakit bulsam bende kursa gideyim diyorum lafta kalıyor maalesef
Bir hazineyi yatırıyorsunuz desene üstad. Onunla ne güzel fotoğraf yolculuklarına çıkabilirsiniz isteseniz. Ben şimdilik Auto modda çekiyorum. Zaman içerisinde özellikleri kullanmayı öğreneceğim. Makinayı Auto modda son derece başarılı buldum.

Arkadaşlar,
Her zaman için tam olarak istediğim gibi yaşadım. Hiçkimse hiçbir şeyi değiştiremedi. Şizofrenimin azıttığı dönemlerde yardıma ihtiyaç duyuyorum. Ama bunu saymazsak gayet de iyiyim. Kimsenin yalanıyla bi halt olmadım. Böyle bir saçmalıkla kimse bana bir halt da yapamadı. Ben özgür yaşadım, özgür yedim, içtim gezdim eğlendim ve tam olarak ne yaptıysam özgürce yaptım ve bundan da mutlu olmayı bir şekilde her zaman bildim. İşte ben buyum. Özgürlüğümü çıkarırsanız benden geriye bir şey zaten kalmaz. O yüzden falanca şöyle demiş, filanca böyle demiş bunlara takılmadan yaşamaya devam. Hakkaten yanlış olan bensem, gücü yeten çıksın mani olsun yiyorsa...

Bugün güzel bir kızdan fotoğrafını çekmek için izin istedim. Kız da bana izin verdi. Güzel bir fotoğraf oldu. Ama paylaşmıyorum. Başka birinin fotoğrafı ne de olsa...

Ders Çalışma durumları:

ESTETİK
Bölüm 1: Estetik ve Görsel Sanatlar. Okundu 22/09/2023 20:33
Bölüm 2: Sanat ve Fotoğraf.

TEMEL FOTOĞRAFÇILIK
Bölüm 1 Fotoğraf, Tanımı ve Fotoğraf makineleri. Okundu. 23/09/2023
Bölüm 2:Işık ve Renk Okundu. 30/09/2023

FOTOĞRAF TARİHİ
Ünite 1 Fotoğrafın Tarih Öncesi
Ünite 2 Fotoğrafın Bulunuşu 01/10/2023

FOTOĞRAF KÜLTÜRÜ
Ünite1 Aygıt ve Görme Düzeni Okundu 25/09/2023
Ünite 2 OPTİK YOLUYLA YÜZEY ÜZERİNDE GÖRÜNTÜ Okundu 02/10/2023

Bugün okul çıkışı birkaç fotoğraf çektim Karagedik sokaklarında... İnsanlar sordu neden çekiyorsun diye, Merak dedim soranlara. Kendi öğrencilerimden de karşılaşıp çektiklerim oldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.