yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Çok çalışkan ve üretken bir insan olduğum için kendime bir karavanlı gezi hediye edeceğim Kasım'da inşallah...
Bende Ebaydan almıştım Canon 60D model 6-7 sene önce 1200 usd civarında set olarak 3 objektif vs.toplamda 200-300 fotoğraf çekmişimdir. Çocuklar kullanırsa diye duruyor. Aslında vakit bulsam bende kursa gideyim diyorum lafta kalıyor maalesefİlk DSLR makinemi ikinci elden almayı uygun buldum. Fiyatı: 5500TL oldu. 500TL çantaya, 500TL de hızlı SD karta verdim. Onlar da ikinci el. Toplamda 6500 ödeyip geldim. Makinenin sıfırı halen satışta 9.600TL. Biraz kullanıp deneyim sahibi olunca daha yeni modellere de geçeriz inşallah. Dijital Ekrem her zaman ikinci el makinanızı alırım dedi. Biraz bunu kullanıp daha üst modellere çıkmamız mümkün.
Bir hazineyi yatırıyorsunuz desene üstad. Onunla ne güzel fotoğraf yolculuklarına çıkabilirsiniz isteseniz. Ben şimdilik Auto modda çekiyorum. Zaman içerisinde özellikleri kullanmayı öğreneceğim. Makinayı Auto modda son derece başarılı buldum.Bende Ebaydan almıştım Canon 60D model 6-7 sene önce 1200 usd civarında set olarak 3 objektif vs.toplamda 200-300 fotoğraf çekmişimdir. Çocuklar kullanırsa diye duruyor. Aslında vakit bulsam bende kursa gideyim diyorum lafta kalıyor maalesef
iyi geceler hocamYine iyi geceler herkese!...