Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,266

IMG_20230923_203628_1.jpg

Okuma saati...

Işıkla Resmedenler serisinin bu kitabı bir arkadaşımdan hediye geldi ancak Fotoğrafla Uğraşmış Üstadların kendi ağızlarından kendilerini anlattıkları bu kitap bana bir kitap olarak da pek lezzet verdi. Bulursam diğer ciltlerini bile okuyabilirim.

Ben kampçılığı daha ortaokuldayken babam beni Karacaali (Gemlik) Gençlik ve Spor Bakanlığı kampına gönderdiğinde deneyimledim. Daha sonra Üniversitede arkadaşlarla Antalya'ya kampa gitmiştik. Böyle başladık. Evet yüz liralık çadırla başladım. Aslında yüz liralık bile değildi çadırımız. Ama biz mutluyduk. Karavanla ilk Burgaz'daki yazlığımızın sokağına bir çekme karavan geldiğinde tanışmış. Hemen çok ilgi duymuş ve sevmiştim. O zamanlar Bursa'da Can karavan vardı. Bir keresinde fuara gelen karavanları görmüştüm. Ama bizim yazlığımız vardı ve hiçbir zaman ailemleyken karavanım olmadı. Ama ben de bir yuva kurduktan sonra arabamızla şehir şehir kampları gezmeye başladık. Sonrasında da biliyorsunuz önce kendi karavanımı yaptım 2017 senesinde de şimdiki karavanımı satın aldım. Hala karavanımla belli başlı güzel kamplara gitmek istiyorum kısmet olursa. Karavanımı sadece bu yaz pek kullanamadım. Ama bunu da inşallah kışın telafi edeceğiz arkadaşlar...

Kendime bir DSLR fotoğraf makinesi almak istiyorum. Cep telefonuyla da çekmek güzel ama DSLR makinenin çok daha fazla müdahale edilecek parametreleri var. İSO, Enstantane, Diafram vs. Bunlarla oynamayı öğrenmem lazım.

Sahip olduğunuz şeyleri elinizde tutabilirseniz değerlenirler.
Neden benim şuyum buyum yok diye üzülmeyin.
Hayatı güzel yaşıyorsanız bunun için şükredin.
Günümüzde herhangi bir şey edinmek gerçekten zor.
Bir çekme karavan, belki de sahip olduğum karavan,
Benim için en iyisi.
Önemli olan bunu yollarda tutacak
İyi ustalarını ve parçalarını
bulabilmektir.
Eskidi at yenisini al yapmamak lazım bence.
Ben böyle düşünüyorum.
Gönüllü sadelikten yanayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR