Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 214,275

Dost dediğin sır saklar, Arkandan konuşup seni satmaz. Böyle dostluklar iyi dostluklar olup yıllarca sürebilirler. Benim kampçı dostlarım dürüst insanlardır. Yalan konuşmazlar...

Ekampus sisteminde ders materyallerim açıldı. Bugün ilk defa derslerimi bir gözden geçirdim. Bu iş eğlenceli olacak. İnşallah çalışarak üstesinden geliriz bunun da... Olmazsa da olduğu kadar diyeceğiz. Artık kaç yılda biterse...

IMG_20230922_091005_1.jpg

Karagedik.

Güçlü ile beraber Ankara Yenimahalle'deki evimize geldik.
Gölbaşı'ya girip bir köfte yedim ve bira aldım.
Sonra Angara'ya devam ettim.
Yarın dişçimle randevum var.
O da Gölbaşı'da...
Yine gideceğiz bakalım...

Güçlü ile Gölbaşı'ya gittik ve geldik. Dişçide yıllık eziyetin bir kısmını çektik. Üç beş kuruş para kazanıyorsak onu da ya dişçiye tosluyoruz. Ya araba bir masraf çıkarıyor. Böylece fazla paramızdan kurtulup rahatlıyoruz... Ama dişçide çekilen eziyet hiçbir yerde yok herhalde. Neyse hep deriz ya, Sağlık mağlık olsun da...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR