Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...
Bugün Kızılay'a gittik. Aslında DSLR makine almaya gitmiştim ama dükkan sahibi bir hafta tatile çıkmış. Şanssızlık işte. Sonra güzel kareler çeke çeke Kızılay'ı, Sakarya'yı gezdim. Kahve içtim ve Hosta'da döner yedim. Sonra da otobüse binip evime geldim. Bu haftalık da bu gezi yetti.
Güzel fotoğraf çektim. Işık da güzeldi. Artık ışıkla resmetmeye daha bir önem vereceğim. Ama ben çalışmalarını kimseden saklamayan bir sanatçıyım. Ne çekiyorsam paylaşıyorum.
Evet efendim. Böylece Haftasonu dediğimiz mükemmel buluşun sonuna geldik. Yarın dersimiz var. Yani Karagedik'e geçeceğiz. Bu haftasonu, bu yarıyılda aldığım bütün derslerimin birinci ünitelerini okuduk. Her akşam bir ders olmak üzere hepsini hallettik. Düzenli çalışırsak bu işi başarabiliriz sanırım. Yapamazsak o da sorun değil. Olduğu kadar...
Bugün de Karagedik'teyim Öğleden sonra 3.15 okuldan çıktım. Eve geldim önce kahvemi içtim sonrasında Çamaşırlarımı yıkadım, Yemeğimi pişirdim ve Ütü yaptım. Epey işim vardı. Bu arada kahve ve çay içmeye devam ettim. Haftasonu arkadaşım Ulaşan'a gidelim dedi ama benim dişçim var. Belki motorumla solo Pazar günü yanlarına uğrarım.