theodor_malinovski
Kamp II
Aslında müdürlük bütçesinden tadilat yapılabilir. Sizin şahsi mülkünüz değil sonuçta. Sizin tayininiz çıksa bile yeni gelen kişi kullanır.
Evet. Her gün hem giderken hem de dönerken kantara giriyorum.Hocam kantara girmeye devam ediyor musunuz?
Çünkü girmeyince ceza yazılacağı söylendi. 2400tl. Aracım kamyonet geçtiği için.Hocam merhaba. Neden her gün kantara giriyorsunuz?
Hocam kantar istasyonunu by pass eden tali yol yok mu? Haymana tarafına giden köy yolu gibi. Onu geçip tekrar ana yola girersiniz.Çünkü girmeyince ceza yazılacağı söylendi. 2400tl. Aracım kamyonet geçtiği için.
Niye ki? Kantardan geçmek zor bir şey değil. İki dakikamı bile almayan bir şey. İstasyon görevlisi küçük araçları muaf tutacak bir yazı gelmesini beklediklerini söylüyor...Hocam kantar istasyonunu by pass eden tali yol yok mu? Haymana tarafına giden köy yolu gibi. Onu geçip tekrar ana yola girersiniz.
kamyon kuyruğu falan olur zaman kaybı olur diye düşünmüştüm.Niye ki? Kantardan geçmek zor bir şey değil. İki dakikamı bile almayan bir şey. İstasyon görevlisi küçük araçları muaf tutacak bir yazı gelmesini beklediklerini söylüyor...
Kamyon kuyruğu olmuyor. Ölçüm sadece birkaç saniye sürüyor. Bunun için tam anlamıyla durmuyorsunuz bile. Tüm işlem en fazla iki dakikamı alıyor.kamyon kuyruğu falan olur zaman kaybı olur diye düşünmüştüm.
Çünkü girmeyince ceza yazılacağı söylendi. 2400tl. Aracım kamyonet geçtiği i
Umarım kısa sürede muaf tutulursunuz.Çünkü girmeyince ceza yazılacağı söylendi. 2400tl. Aracım kamyonet geçtiği için.