Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 293,685

Etiketler

Çok şanslıyız arabanın aynı model aynayı bulabildik. Benim değil de ablamın şansıdır kesin... Parça 1000 tl boyanması 50-100 takılması da 200 falan malolsa 1350 civarına her şey halloluyor gibi...

Arkadaşlar,
Başım her zaman dik. Utanacak hiçbir şey yapmadım.
Bir evliliği kırmadan dökmeden sonlandırdık.
Kimseye el avuç açmadan onurumuzla yaşadık. (Evliyken de)
Son derece onurlu bir kampçıyım ve çevremde bunu bilen pek çok insan var.
Benim değerimi bilmeyenlerin yanında işim yok.
Çevremde ilgilenmem gereken pekçok değerimi bilen insanlar var.

Ama...
Ben istediğim gibi birisi olurum ve bu benim en doğal hakkım.
Buna kimse karışamaz.
Bu satırlardan bunu defalarca tekrarladım.
Hiçkimse de hayır ben karışırım diyemiyor.
E o zaman bi zahmet arkamdan gıybet de yapmayıversinler...

Konya yolu Yağlıpınar Shell'e çekme karavanımı konuşlandırmak için anlaşma yapmaya çalışacağım bugün. Eğer olursa çok rahat olur.
Aslında çekme karavanla orada kalmak için bir şey istemiyorlar ama ben Ankara'ya gittiğimde karavanı istasyonda bırakmak ve oradakilerin de karavana göz kulak olmasını istiyorum. Bunun için bir kira ödemeyi de göze aldım.

IMG_20220222_095739_827.jpg

Karagedik.

Hocam köyü artık tanıdınız, köylü sizi tanıdı. Shell yerine birisinin bahçesine koysanız? Kabul edenler olur kirayı onlara verirseniz. Muhtarla bir konuşsanız?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri