Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 294,587
Bu gecelik de benden bu kadar arkadaşlar,
Kalın sağlıcakla...
Ümidinizi kaybetmeyin sonuçta hepsi geccek!...
Daha özgür ve barış içindeki yarınlara.
Sevgiyle...

Etiketler
Bir dipnot olarak,
Dilediğimi olmakta ve dilediğim gibi yaşamakta sonuna kadar özgürüm. Kimse de bana engel olamadı. İstediğim gibi yaşadım ve oldum. Bu tip konularla insanlara yalanla saldıran tipler olsa olsa şerefsizin tekiler. Muhattap almayın. Dinlemeyin!. İşin aslını bir de bana sordunuz mu? Beni de dinlediniz mi? Yalana ve gıybete alet olmadan önce bir düşünün. Bu şerefsizler bana biz senin ne olduğunu biliyoruz dediler ve bana kendimi savunma olanağı sunmadılar. İstediğimi olurum onlara ne bundan? Hiç kendinize bir kez dahi benim sadece kendimi ilgilendirebilecek çok özel konulardan bu heriflere ne olduğunu sordunuz mu acaba? Bu şerefsiz, bu adi bu ahlaksız herifler, bu ülkede karavancılığın başına gelmiş en talihsiz ve çirkin şeyler. Kendilerine Beyaz falan diyorlarmış, aslında kocaman bir karanlığın ta kendisiler. İnsanları susturmak ve sindirmek için seçtikleri yol ve yöntemler bunun apaçık bir göstergesi değil miydi?

Ne diyordum, İstediğim gibi olur ve yaşarım. Kimse de karışamaz. Ben özgür bir kampçı gezginim arkadaşlar. Türlü yalanlarla saldırdılar bana yine bir şey olmadım. Vakti zamanı geldikçe hepsine değiniriz. Şimdi iyi geceler...

Bugün yine Güçlü ile ağırlık denetlemesine girdik. 1700 küsür kg çıktık. Kendi başımıza denetlemeye girmekte sorun yok. Ama çekme karavanı takınca ne olacağız onu bilemiyorum. Benim karavanım gerçekte 750 kgı geçiyor olmalı...
Hocam seninki midi diye hatırlıyorum bu yüzden normal halinin 750 altında olması lazım. Bencede çekmeyi sat bu sezonda al bir minibüs ufak ufak yap. Çoğu işi sen kendin halledebilirsin istersen bir ince hesap yap.

IMG_20220220_141946_436.jpg

Karavanda keyiff...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR