hocam biz daha yeni aldık karavanı inşallah bu yaz başlayacak tık ama dediğin gibi yakıt bizi mahvedecek100A jel akü olmuş 2500TL. Bu şartlarda kim karavancılık yapacak? Ben, Ben, Ben...
Hakkaten bu işler zor işler arkadaşlar...
Yakıt yanısıra donanım da ateş pahası...
Sağolun fikirler için. Magiruslar, J9 lar, BMC'ler hep baktıklarım.Yücel bey o araba magirus sıze yaramaz bu aralarda radyatorde yok herkes dılınden anlamaz bırde bu arac lar minibus hat arabasıdır gecmısde cok yıpranmısdır ocak batırır benden demesi fıyatın ucuz alması sızı etkılemesın
Benim her iki karavanla da ancak bir kamp yerinden destek alırsam rahat ederim. Değilse rahat edemiyorum.Hocam dertsiz başınıza dert mi alacaksınız? İnat ediyorsunuz, bir şekilde porti potti tuvalet ve bir adet yedek akü...Sizin aracın içinde bağımsz yaşarsınız diyecektim ben de
Hayırlı olsun. Kamp yeri kirası bir dert, Yakıt başka bir dert. Yiyecek ekmekten mahrum kalmasak bari.hocam biz daha yeni aldık karavanı inşallah bu yaz başlayacak tık ama dediğin gibi yakıt bizi mahvedecek
geçmiş olsun araba hondanın hangi modeli hocamMerhaba arkadaşlar... Aynayı yaptırdık.
2009 Honda Accord.geçmiş olsun araba hondanın hangi modeli hocam