yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Sağolun. İnşallah.
Aynen yazdığın gibi hocam . Bu günlerde akü konusunu kafamda çözmeye çalışıyorum. Jel yerine agm akümü alsam veya yerli akülerin marin tipinimi alsam diye düşünüyorum. Birde 6 ay garantili rejenere edilmiş ikinci el jel aküler var ama korkuyorum. Bir yeni jel akü yerine üç adet ikinci el alınabiliyor . İkinci el konusunda tırsıyorum açıkcası. Diger alternatifler konusunda karar vermek biraz zor olacak benim için.100A jel akü olmuş 2500TL. Bu şartlarda kim karavancılık yapacak? Ben, Ben, Ben...
Hakkaten bu işler zor işler arkadaşlar...
Yakıt yanısıra donanım da ateş pahası...
Ben akü alacağım zaman çıkan akümün markasından alırım. Beş yıl beni gayet güzel idare ettiği için.Aynen yazdığın gibi hocam . Bu günlerde akü konusunu kafamda çözmeye çalışıyorum. Jel yerine agm akümü alsam veya yerli akülerin marin tipinimi alsam diye düşünüyorum. Birde 6 ay garantili rejenere edilmiş ikinci el jel aküler var ama korkuyorum. Bir yeni jel akü yerine üç adet ikinci el alınabiliyor . İkinci el konusunda tırsıyorum açıkcası. Diger alternatifler konusunda karar vermek biraz zor olacak benim için.
Girmekten zarar gelmez, Ama şu anda girmemenin cezası var. İlla ki istasyonda gir işareti veren görevli olması şart değilmiş. Girmedi mi kameradan plakayı görüp cezayı yapıştırabilirlermiş. Ama bir yazı bekliyoruz muafiyet çıkması için diyorlar.Yucel bey bende de renault kango var yani diyorsunkı kantara gir mart ayında Giresun dan İstanbul'a gelecegım
hangi tip ve markaydı hocamBen akü alacağım zaman çıkan akümün markasından alırım. Beş yıl beni gayet güzel idare ettiği için.
100 A jel ama markayı bilmiyorum. Bakmam lazımhangi tip ve markaydı hocam