Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 294,708

Etiketler

Haydi güle güle bin hocam. Renk de yakışmış.

RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler...
Şimdiye kadar motorlarım hep mavişti...
Bu sefer kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun dedim...
Kırmızısı güzel bir kırmızı,
Ya da ben motorumla bağ kurduğum için,
Gözüme daha bir güzel geliyor.

Bugün Mobidik'i Shell'e çekip gerine gerin Doldur! dedim.
İki küsür litre 43 TL ödedim ve ilk defa depomu fulledim.
Bir depoyla yaklaşık 160km civarı gitmesini umuyorum.
Bu her halikarda beni okuluma ekonomik bir şekilde ulaştırır.
Ama yoldaki köpecikler beni yerler mi? Korkuyorum açıkçası...

Hocam bu köpekleri uzaklaştıran sonarlar var. Ne kadar işlevsel bilemem ancak tehlike çoksa bakmakta fayda var.

Hocam bu köpekleri uzaklaştıran sonarlar var. Ne kadar işlevsel bilemem ancak tehlike çoksa bakmakta fayda var.

Buna gerek olmamasını umuyorum. Deneyip göreceğiz. Umarım köpekler durunca kaçacaklardır. Durduğum halde saldırırlarsa iş kötü olur. Köpekler çok büyük ve korkutucular. Yandan saldırarak düşürmeleri mümkün. Yine de motorun kornası belki onları korkutup kaçırır. Sonuçta insana saldırmayan köpekler bunlar.

Hergün bisiklet binerim hatta okula da bisikletle gitmeye başladım. Ara ara 10 15 köpeğin akşamları saldırdığı oldu. Dağdaki çoban köpeği harici korkmam. Bisikletten inip ben onların üstüne yürüyünce genellikle kaçıyorlar. Ancak motosiklette seyir halindeyken tehlikeli. En mantıklısı saldıracak bir köpek görünce yavaşlamak.

_-nzb2J0ktmUedWN-4JNNLUo5g=w600-h800-no?authuser=0.jpg

Yol-da...

hocam kendim almış gibi sevindim rengi yakışmış güle güle kullanın güzel gezileriniz olsun görüşmek üzere

Hocam hayırlı olsun. Ben bisiklet sürerken ultrasonik köpek kovucu taşıyorum. Tabii motosiklet gibi hızlı gitmediğim için köpek kovucu faydalı oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.