bayzero
Kamp II
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Benim bile canım çekti.Ekli dosyayı görüntüle 638976
Yeni motosikletim Mobidik, Haneme hayırlı olsun...
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Benim bile canım çekti.Ekli dosyayı görüntüle 638976
Yeni motosikletim Mobidik, Haneme hayırlı olsun...
Allah size de gönlünüzdekini nasip etsin.Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Benim bile canım çekti.
Çok teşekkürler...Haydi güle güle bin hocam. Renk de yakışmış.
RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu köpekleri uzaklaştıran sonarlar var. Ne kadar işlevsel bilemem ancak tehlike çoksa bakmakta fayda var.Bugün Mobidik'i Shell'e çekip gerine gerin Doldur! dedim.
İki küsür litre 43 TL ödedim ve ilk defa depomu fulledim.
Bir depoyla yaklaşık 160km civarı gitmesini umuyorum.
Bu her halikarda beni okuluma ekonomik bir şekilde ulaştırır.
Ama yoldaki köpecikler beni yerler mi? Korkuyorum açıkçası...
Buna gerek olmamasını umuyorum. Deneyip göreceğiz. Umarım köpekler durunca kaçacaklardır. Durduğum halde saldırırlarsa iş kötü olur. Köpekler çok büyük ve korkutucular. Yandan saldırarak düşürmeleri mümkün. Yine de motorun kornası belki onları korkutup kaçırır. Sonuçta insana saldırmayan köpekler bunlar.Hocam bu köpekleri uzaklaştıran sonarlar var. Ne kadar işlevsel bilemem ancak tehlike çoksa bakmakta fayda var.
RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam kendim almış gibi sevindim rengi yakışmış güle güle kullanın güzel gezileriniz olsun görüşmek üzereBugün Mobidik'i Shell'e çekip gerine gerin Doldur! dedim.
İki küsür litre 43 TL ödedim ve ilk defa depomu fulledim.
Bir depoyla yaklaşık 160km civarı gitmesini umuyorum.
Bu her halikarda beni okuluma ekonomik bir şekilde ulaştırır.
Ama yoldaki köpecikler beni yerler mi? Korkuyorum açıkçası...
Teşekkür ederim.hocam kendim almış gibi sevindim rengi yakışmış güle güle kullanın güzel gezileriniz olsun görüşmek üzere
Pahalı cihazlar. Ne kadar mesafeden etkili olabiliyor? Ben bir duruma bakayım da gerekirse alırım ondan da napalım...Hocam hayırlı olsun. Ben bisiklet sürerken ultrasonik köpek kovucu taşıyorum. Tabii motosiklet gibi hızlı gitmediğim için köpek kovucu faydalı oluyor.