Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 291,634

Etiketler
Bir nefes almaya Akçakoca'ya gideyim dedim, Bir hesap yaptım Güçlü ile sadece gidiş 500TL tutuyor bunun bir de dönmesi var. En aşağı 1000 Tl. boşver dedim sonra, bak işine bu parayı harcamaya değmez. Üstelik bunun daha konaklaması var yeme-içmesi var...

Motorum teslim edilirse yakın ilçelere günübirlik Moto-Solo geziler yapacağım.
Kızılcahamam, Beypazarı, Çubuk vb.

Motorla bile Akçakoca 180tl tutuyor. Uzak da yol zorlamayayım bünyeyi...

İzmir'deyken defalarca Salihli, Balıkesir vb yerlerin motofestlerine katılmıştım. Motofestler çok güzel kampçılık yapılan yerler. Bazen tuvalet problemi olabiliyor ama yine de buna değer bence...
Yalnız ve özgür takılmak daha da güzel...

Kendime ucuz bir aksiyon kamerası sipariş verdim. Bu hususta basitten başlayalım dedim. Şu ana kadar gezilerimde aksiyon kamerası kullanmıyordum. Artık kullanacağım.

72w3zRvdCn9WhsYb-kVLVLJQQM=w851-h315-no?authuser=0.jpg

Moto-solo gezzgin...

Bugün Mobidik'i sadece eve kadar sürdüm. Hava kapalı ve yağmur ihtimali var. Bu yüzden Mobidik evde bugün. Ben bir otobüse atlayıp tekrar Podium'avm ye geldim. Motorun şerefine kendi kendime bi köfteci yusuf ısmarladım. Şimdilik buradayım. Havanın güzel olacağı günlerde CUB umla gezeceğiz inşallah..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR