yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
Motosikletimi Perşembe günü teslim almayı planlıyorum. Yavaş bir motosiklet ama hem ekonomisi hem de keyfi bana yeter umarım. Benim hızla işim yok. Yavaş yavaş sağdan sağdan gideceğim.
hocam yeni gelen ne marka yuki mi yine yoksa mondial mi
Yenisi Mondial.hocam yeni gelen ne marka yuki mi yine yoksa mondial mi
Sağolun güzel dileklerinize. Allah razı olsun.Yücel bey Allah hayırlı binmeler nasip etsin inşallah
Hocam plaka da hayırlı olsun. Türkiye'de yaşamak başlı başına kumar oynamak gibi. Yolda birisi omuz atıp bıçak çekse öldün. Maalesef motosiklet konusu da çok tehlikeli. Ancak tecrübeniz var siz yine de dikkatli olun.Malesef Ankara gibi bir büyük şehirde motosiklet kullanmak oldukça riskli, Ama ne risksiz ki? Motosiklet kullanmak benim için hayatıma heyecan katan şeylerden birisi. İmkan varken bunu yapmak istedim. Hem okuluma gidiş-gelişlerim araba ile çok pahalı olmaya ve aylık bütçemi sarsmaya başlamıştı. İşe bu motosikletle gidebilirsem baya ekonomik de olacak ama köpekler konusu hala problem bakalım bizim köpecikler motosikleti ne kadar sevecekler? Göreceğiz efendim. Bizde her şey ekonomik. Motor seçimim de ekonomi yönünde oldu. Memnun kalmayı umuyorum yeni motorumdan. Bakalım.
Ben bir Moto-Solo gezginim arkadaşlar bundan sonrasında da...
Sağolun, Valla haklısınız. Çok dikkatli olmak lazım.Hocam plaka da hayırlı olsun. Türkiye'de yaşamak başlı başına kumar oynamak gibi. Yolda birisi omuz atıp bıçak çekse öldün. Maalesef motosiklet konusu da çok tehlikeli. Ancak tecrübeniz var siz yine de dikkatli olun.
RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HOCAM GÜLE GÜLE KULLANEkli dosyayı görüntüle 638973
Artık bu plakayla vızzırdayacağız..
Motor daha bayiide...
Ruhsat ve plaka tamam.