Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 294,706
IMG_20220409_123438_900.jpg

Ulaşan'dayız.

Etiketler

Bu gezimde de sağolsunlar karavancı arkadaşlarımın çayını içtim ve sabah da birlikte kahvaltı yaptık. Oldukça eğlenceli bir gündü. Rodrunner karavanıyla Ahmet EFE vardı sonra Zeynel abi vardı. Ailesiyle katıldı. Hoşsohbet güzel insanlarız. Çok şükür.
Motorumu ilk defa uzun yolda denedim. Rodaj nedeniyle 50 Km hızı geçmeden sürdüm. Mobidik tam bir yüzlük motor gibi sağdan sağdan gidilecek bir motosiklet. Ben bu motoru sadece ekonomisi için aldım. 60KM'ye yakın yol yaptım daha ibre hiç düşmedi. Bakalım ilk benziniyle kaç km gidecek? Benzini bitirmeyi düşünmüyorum gerçi...
Ben de tüm insanlar gibi bir insanım. Kimseden bir şey istemiyorum. Yediğim içtiğim börek çörek çay gibi şeyler arkadaşlar. Bana ikram edilirse yer içerim. Ayrıca yakın arkadaşlarımdan yer içerim bundan gocunmam. Bu konuların arkamızdan sırtımızdan söylenmesi çok ayrı bir olay. Bu iyi niyetli bir insan işi değil.
Bugün arkadaşım EFE bana bir şeyler hazırlamıştı ve ben de simit alıp gitmiştim. Herkes kendi yapabildiğini yapar sofralar kurulur. Biz kimsenin bir şeyine muhtaç insanlar değiliz ki...
İşte böyle, Yalnızsanız çağırın efendim. Ben Mobidik'e atlar gelir her şeyinizden yer içerim. Bundan da gocunmam. Benimle sofrasını paylaşıp arkamdan laf edecek insan beni hiç çağırmasın, Çağırdığım yere de gelmesin o zaman bu kadar basit.
Yıllara, yollara meydan okuyoruz efendim. Çok bilen bu işi bizden iyi yapsın o zaman...
Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.
Kötü bir şey de yapmadık. Hepimiz kampçı dostlarız en nihayetinde...

Motosikletimde sıcak şeyler hazırlayabilecek bir teşkilat taşımaktan vazgeçtim. Bundan sonra Moto-solo'larımda
1-Soğuk şeyler içeceğim.
2-Kaldığım otellerde sıcak içecek hazırlayacağım.
3-Başka kampçılar ve karavancılardan sıcak su isteyeceğim.
4- Sıcak içecek içilen yerlerde içeceğim (Köy kahveleri vb.)

Ayrıca su ısıtma teşkilatı taşımamakla aynı zamanda yiyecek hazırlama teşkilatını da çok küçük birkaç parçaya indireceğim.
Bu nedenle,

1-Restoranlarda yiyip içeceğim.
2-Kaldığım odaya paket servis yaptıracağım.
3-Otellerin kendi yiyecek-içecek servislerini kullanacağım.

Bakalım nasıl olacak. Gerçi ben ısıtma tesisatı eskiden de Moto-Sololarımda taşımıyordum...

Son düzenleme:

Hava raporları Pazartesiyi yağışlı takip eden iki günü de soğuk gösteriyor. Pazar da yağış var.
Belkide dışarlıklı gezileri biraz ertelemek iyi olur.
Ekonomik durumlar da malum. Biraz Ankara içinde gezelim bakalım.

Sana ne ulan benim özel hayatımdan, Haysiyetsiz o...puçocuğu derim.
Yüzüne karşı da derim, Herkesin içinde de derim. Arkasından da demeye devam ederim.
Hatta yazacağım forumlarda kitaplarda bile anlatırım.
Bunu daha önce diyemedim.
Kötülükle ve kötücüllükle ilk defa karşılaşıyordum.
O şekilde yetiştirilmemiştim.
Yapabilecekleri pisliği sezemedim.
Ama artık derim.
Akıllarını başlarına alsınlar...
Kimse kimsenin oyuncağı değil bu hayatta...

Son düzenleme:

Bir daha sadece kendim bileceğim konularla çevremdeki insanlar uğraşırsa olacak olanlar bunlar olur...
Herkes bunu bilsin, ayağını ona göre uzatsın. (Eline, diline, beline hakim olsun)
Demedi demeyin sonra...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR