Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 58ayhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 707
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 193,970

Etiketler

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

hazır sayfamız açıkken bir kaç resim daha paylasayım dedim bu sabah dedim ya hava çok güzel kapımıza gelen misafirlerimiz vardı .çıktım onlarla kendimi bodrumda deyil şöyle yaylarada koyun kuzu içinde hissettim ve bunu paylaşmak istedim.bodrumda gırişte rampada benim yeğenimin evi ve atölyesi var jenetör ve marin motorları yapıyor motor ve jenetör ihtiyacı olan arkadaşlar olursa burdan alabiliriz.ayrıca burda bır çeki romoko var ama sağlam ve özel yapılmış yüksek ama sabıt bır karavan yapılarak üzerine kona bilir veya başka amaçla kullanmak isteyenlere hesaplı alabiliriz bu romuku

romoktan bır kaç resim işine yarayan veya arkadaşına lazım olan olursa diye koydum üstünde malzeme var tam net olmaya bilir

Deve güreşleri, başta Kıyı Ege olmak üzere, Marmara'dan Çanakkale ve Batı Akdeniz'de (Antalya, Burdur, Isparta) görülür.
Bu geleneği, fotoğraflarla yansıttığı için Ayhan Bey'e teşekkürler.

Cavid Sezen

sağol cavit abicim ilkdefa denk geldi ama güzeldi

milas örenden selam burda hava bugün yamurlu dün geldim yerleştim bıraz market alışverisi birazda çevre tatbikatı yaptım burdan bır kaç resim

58ayhan' Alıntı:
milas örenden selam burda hava bugün yamurlu dün geldim yerleştim bıraz market alışverisi birazda çevre tatbikatı yaptım burdan bır kaç resim
ya istemeden oldu aynı resimleri 2 kez koydum özür

sevgili dostlarım dün örenden çıkarak dağ yolunudan ören akbük gökova akyakaya geldim gelırkende geldiğimde de bir kaç fotoraflar la sizle paylaşmak istedim.ilk başta yine kapımıza gelen gerçek dost azman adlı kangal dostumuzla dostça çekilen bır foto

akyakadan bir kaç ersim ve akyakaya girerken gökovada 20 günüdür bursadan ahmet bey ordaydı

Sevgili dostlarım değerli karavancı arkadaşlarım biliyorsunuz şu anda akyakadayım.ve değerli dostlarım celal bey ve eşi geldiler onlarla olmak çok güzeldi.çok yamur vardı ama bız dostluğumuzu pekiştirmek için yamur fırtına demeden benim karavanın önünde tenteyı acıp yamurdan konurarak mubetimize devam ettık ve bunu sızle paylaşmak istedim bır kaç fotoyla.ayrıca akbükten manzaralar

bır resmimiz bozuk çıkmıs ama bundan sonrası akyakadan görmeyen için bir kaç resim