seyyah-34' Alıntı:Yarın Kaleköy - Simenanın içinde kısa bir tur atacağız atarken buranın tanınmış balıkçısı bir abimiz ile tanışacağız. Köyün içinde tur atmak bizi çok şaşırttı bakalım sizde şaşıracakmısınız. Şimdilik ben istirahte çekiliyorum dün gece çok geç yattık ama gecede resim yükleme çok rahat ve kolay çünkü resimler uçarcasına yükleniyor oysa gün içersinde beni baya baya zorluyor fakat sağlık olsun diyorum. Hepinize keyifli seyirler diliyorum ve umarım hepsini Ceptelefonu ile çektiğim bu 15 bin civarındaki resimlerimden şikeyetçi değilsinizdir.
Bu gezimizde Antalyada en candan en vefalı edindiğimiz mert ve sevimli bir dost; THE FARUKTHE FARUK' Alıntı:Şikayetçi olma gibi bir lüksüm olmaz kendi adıma tabi dikkatle takip ediyorum belgeselinizi sevgili kemal bey
Sevgili Maviay Mesut bey Kardeşim öncelikle Gezenbilire hoş geldiniz şeref verdiniz. Umarım sitemizden vede içindekilerden memnun olursunuz bundan sonra daha aktif görmek isteriz sizi aramızda.MaviAy' Alıntı:Kemal bey
Seni esefle kınamak istiyorum bu güzel geziden ve muhabbetinden mahrum ettiğin için ama buna hakkım yok tabi ...
Allah herkese nasip etsin dünya nimetlerinden faydalanmayı. Bu güzellikler hepimiz için... Sadece bakan görür ve Gezenbilir...![]()