Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah-34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,886
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,629

..

• KONU SÝLÝNSÝN

Kullanılan: 0 0.0%
  • SADECE SIKINTILI YAZILAR SÝLÝNSÝN

• KALDIÐI YERDEN DEVAM ETSÝN

• BU ÞEKÝLDE KALSIN

• Kullanılan toplam oy
    0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Uludağdan inişte çekirge semti civarında 600 yaşındaki çınar ağacını görmeden geçmiyoruz.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

1412200910963.jpg

1412200910961.jpg

1412200910960.jpg

1412200910959.jpg

1412200910957.jpg

Etiketler

Kemal bey tebrikler güzel anlatım ve fotopraflamanız için allah her gezenbilir üyesine böyle geziler nasip etsin ;) ;) ;) sizden ricam bende tags a konu açmak istiyotum ama nasıl olacağını bilmiyorum siz veya takip eden arkadaşlardan yardım ??? ???

[attachment=1]Uludağ gezimizinde böylece sonuna gelmiş bulunuyoruz.

1412200910953.jpg

AVCI_77' Alıntı:
Kemal bey tebrikler güzel anlatım ve fotopraflamanız için allah her gezenbilir üyesine böyle geziler nasip etsin ;) ;) ;) sizden ricam bende tags a konu açmak istiyotum ama nasıl olacağını bilmiyorum siz veya takip eden arkadaşlardan yardım ??? ???
Bende ilginize teşekkür ediyorum. cevabınızı özelden yazıyorum.

Artık balıkesire doğru yola çıkmadan ben biraz müsadenizle mola vereyim zira bilgisayar başında kesintisiz tam 10 saat oldu. yarın memleketim olan balıkesire doğru yola devam.bakalım bizleri neler neler bekliyor. ;) güneye ve egeye indikçe karavancıların kalbi hoplayacak. ;D ;D

Eğer yolunuz ERDEK ten geçerse çay içmeye beklerim ERDEKe girince GÜVEN EKMEK FIRINI nerde derseniz gösterirler ;) size iyi geceler iyi istirahatler :D

Ne guzel anlatıyorsunuz Kemal bey .
Gezmenın verdıgı sevgıyı veyecanı taaa ılıklerınızde hıssettıgınızı gordum yazdıklarınızda. Aslında "canım ıstedı dustum yollara" dıyeceksınız ama sızı okuyan dostlarınızı uzmemek kırmamak adına yolculuk sebeplerınızı bıle bır ıncelıkle ıfade etmeek ıcın ozen gostermıssınız Ne guzel seyler bulup resımleyıp bızlere aktarmıssınız. Bakarken bır ara melankolık bır huzur ıcınde buldum kendımı. Hasbel kader elımın degdıgı bır kac cesme kurması , okul zamanlarımda cep harclıgım kagıt ıkıbucuk lırayı, hıc sahıp olamadıgım bısıklet ehlıyetı yuzunden trafık amcalarımın sıboplarımı sokup de lastıklerım patlak benı oylece bıraktıgı gunlerımı hatırlattırdınız. Sankı bır anılar ıcerısınde buldum kendımı. daha oncelerı de bır TAN gazetesının oldugunu hep duyardım . Ama bu gun kı gıbıymıs bır baksınlar da ıbret olsun .
Sagolun . yazılarınızdan ve resımlerınızden sahsınızı daha ıyı tanır gıbı olmaktan memnunıyet duydugumu bılmelısınız. aracınıza taktıgınız zıncırı bıle ıncelıyor ılave olarak kancalı lastıgı gordugumde "işte bızlerden bırı" dıye dusunmekten kendımı alamıyorum
uzatmıyayım
Herkes sızı emegınızden dolayı tesekkurlerı ıle haklı olarak taltıf ederken, kendımın kayıtsızmış gıbı gorunmesınden hıcap duyacagımdandır kı ; Ben de tum arkadaslarımız gıbı sıze canı yurekten tesekkur edıyorum.
Ben asker defterınızı, eskı gazetelerın yakalayabıldıgım kadarını , resımlerdekı yol levhalarını tarıhı mekanlardakı acıklamaları, hatta arapca olanlarını bıle okuyabılmek merakındayım. Benım , bızlere sunduklarınızı hemen bıtırebılmem mumkun olmadı daha devm edıyorum. gerekırse gerıye alıp bır daha bakıyorum.
Sız bence tesekkuru zaten fazlası ıle tesekkuru haketmıssınız . kabul buyurun
selam-sevgı ve saygılarımla.

Sayın ömer güven,değerli mehmet baydemir ilgi ve alakanıza bende teşekkürler ediyorum. mehmet bey teşekkür bile az diyorsunuzya biz bunu yolculuğumuz boyunca bize yapılan çeşit çeşit ikramlarıda çoktan aldık,yedik,içtik bile.ne insanlar ile karşılaştık ne şaşırtıcı durumlara maruz kaldık ama süpriz şimdiden söylemek istemiyorum.buradan bize hertürlü ikramlarda bulunan vefalı (hala varmı demeyin) insanlara gönülden teşekkürler ediyoruz. minicik bir tiyo : rast gele çektiğim bir resim ve bir marketten aldığım bir kilo mandalina başımıza ne işler açtı hep birlikte göreceğiz inşaallah. ;)
bundan sonra daha renkli görüntüleri bekleyin.
saygılar,sevgilerimle

Paylaşım ve anlatım için teşekkürler, ansiklopedi gibi bir gezi olmuş...

sword7' Alıntı:
Paylaşım ve anlatım için teşekkürler, ansiklopedi gibi bir gezi olmuş...
Sevgili sword7 hemşehrim henüz başındayız ;) :D bende ilginize teşekkür ediyorum.

kemal abi, eline yüregine saglık, zevkle takip ediyorum yazılarını SEYYAH

SEYYAHIM BEN..
GİTMEK İSTİYORUM.
DAL, YAPRAK,ÇİÇEK İSTEMEDEN
GÜNEŞ'İ AY'I , DAĞLARI İNCİTMEDEN
GÖLGELERİ KÜSTÜRMEDEN.
ESSAHTAN SAHİDEN..

GİTMEK İSTİYORUM
IŞIKLARI YAKMADAN, ARKAMA BAKMADAN
YANIMA GÜNAH SEVAP HİÇ BİR ŞEY ALMADAN..

EY.. KAVGAM SEN KIRDIN BİLEĞİMİ
SEN YAKTIN YÜREĞİMİ
ATEŞLEDİN AYRILIK FİTİLİNİ

ÖCÜMÜ ALMADAN , HESAP SORMADAN
AĞLAMADAN....
HEMEN ŞİMDİ GİTMEK İSTİYORUM.

KAMBURUMU DAĞLARA
NEFESİMİ RÜZGARLARA
GÖZYAŞIMI BULUTLARA YÜKLEDİM

GİTMEK İSTİYORUM
AKLIM ZİYAN OLMADAN..

Ömer Faruk GÜNEY

pancarmotorcu' Alıntı:
kemal abi, eline yüregine saglık, zevkle takip ediyorum yazılarını
Sevgili pancarmotorcu sanada yakışır.mevlamız seni ve tüm doğa severleri cennet misali nimetlerinin içerisine atsın. ;)
Ayrıca şiirin için çok teşekkür ederim. en sonki mısra varya tam günümüze uygun olmuş; AKLIM ZİYAN OLMADAN bu çok önemli hatta kapak niteliğinde.
saygılarımla

seyyah-34' Alıntı:
Sevgili sword7 hemşehrim henüz başındayız ;) :D bende ilginize teşekkür ediyorum.

Ansiklopedinin diğer sayılarını da bekliyoruz o zaman :D Kolaylıklar...

hayırlı yolculuklar kemak abiii,çok güzel bir gezi oluyorr,adeta seninle beraber bizde geziyoruzzz çok teşekkür ederimmm
hayırlı yolculuklarr....

adrenalim' Alıntı:
hayırlı yolculuklar kemak abiii,çok güzel bir gezi oluyorr,adeta seninle beraber bizde geziyoruzzz çok teşekkür ederimmm
hayırlı yolculuklarr....
Sevgili Mürsel kardeşim konuya başlarken istanbula dönüşümüzüde konu etmiştim,gezimizin bittiğine dair ama senin hayırlı yolculuklar demeni şimdide sanal yolculuk başladı diye algılıyor güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. 5 bin kliometrenin henüz 150 . km sindeyiz sakın bizden ayrılma bak daha ne karpuzlar kesicezzz ;) :D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri