Bende ilginize teşekkür ediyorum. cevabınızı özelden yazıyorum.AVCI_77' Alıntı:Kemal bey tebrikler güzel anlatım ve fotopraflamanız için allah her gezenbilir üyesine böyle geziler nasip etsin![]()
![]()
sizden ricam bende tags a konu açmak istiyotum ama nasıl olacağını bilmiyorum siz veya takip eden arkadaşlardan yardım ??? ???
Sevgili sword7 hemşehrim henüz başındayızsword7' Alıntı:Paylaşım ve anlatım için teşekkürler, ansiklopedi gibi bir gezi olmuş...
Sevgili pancarmotorcu sanada yakışır.mevlamız seni ve tüm doğa severleri cennet misali nimetlerinin içerisine atsın.pancarmotorcu' Alıntı:kemal abi, eline yüregine saglık, zevkle takip ediyorum yazılarını
seyyah-34' Alıntı:Sevgili sword7 hemşehrim henüz başındayız![]()
bende ilginize teşekkür ediyorum.
Sevgili Mürsel kardeşim konuya başlarken istanbula dönüşümüzüde konu etmiştim,gezimizin bittiğine dair ama senin hayırlı yolculuklar demeni şimdide sanal yolculuk başladı diye algılıyor güzel dileklerin için teşekkür ediyorum. 5 bin kliometrenin henüz 150 . km sindeyiz sakın bizden ayrılma bak daha ne karpuzlar kesicezzzadrenalim' Alıntı:hayırlı yolculuklar kemak abiii,çok güzel bir gezi oluyorr,adeta seninle beraber bizde geziyoruzzz çok teşekkür ederimmm
hayırlı yolculuklarr....