2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 300,773

Arkadaşlar,

Bazı çirkin adamlar arkamdan iftira edip psikolojimi bozdular. Ancak bununla da bana ciddi bir zarar verebildikleri söylenemez. Ben istediği gibi olan, dilediği gibi yaşayan özgür bir insanım arkadaşlar...
Arkamdan ve sırtımdan iftira edenler adam değiller. Onlar haysiyetsiz birer oçocuğular. Hayatımı dilediğim gibi olur yaşarım. Bana böyle gıybet ile hiçbir halt da yapamazlar.
Arkadaşlarım, dostlarım dedim ve dostlarımı da her zaman el üstünde tuttum. Ama ben kimse ile gezmek zorunda değilim. Artık kamplarımı yalnız başıma yapıyorum. Böylesi pislik iftiracılarla uğraşmaktan daha iyi. Benim özgür hayatımı dilediğim gibi yaşamaya hakkım var vede yaşıyorum arkadaşlar. Bana hakaretin iftiranın hiçbir çeşidiyle hiçbir şey yapamazlar. Tek yaptıkları şerefsizce gıybet etmek. Bununla da bir şey yapamıyorlar.

Arkadaşlar,

Ben özgür bir aseksüel bayım. Benim hiçkimseye bir ihtiyacım yok. Yalnız başıma zaten mutluyum.
Cinsel Tercihinizin farklı olması bir suç değil. Bir suç olacak hiçbir şey yapmadım. Kampçı dostlarımla gidip özgürce kamp yaptım ve bunu hala da yapıyorum ve ölene değin de yapacağım.

Hiçkimse ile de tek bir kelime dahi cinsellik konuşmadım. Böyle bir şey olmadım ve yapmadım. Kamp yapmak dışında en ufak bir cinsel hadisem yoktur. İnsanlar şöyleyim böyleyim diye iftira ettiler. Ben istersem öyle de olurum. Bu bir suç değil ki...

Bugün de çok şükür okul tostumu yedim. İncecik sucuğuyla hiç vazgeçemeyeceğim lezzet bu okul tostlarıdır. Karagedik'te kantin yoktu, bu okulumda var. Okul tostu da var ki bu harika!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri